2777
2789
عنوان

واقعا این چ کاری بود مادرم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 36 پست
یادمه مادرشوهرم قر میزد که چرا ناشکری میکنی آخه پسر من کولیک شدید داشت یه روز دادمش به مادرشوهرم شای ...

شاید خواسته برات خیلی سخت نباشه به هر حال شما مادرش بودی و باید مراقبت میکردی

توکلت به خدا باشه عزیزم من تو تک تک لحظات خدا رو کنارم حس کردم من مادرم برای خواهرام سنگ تموم گذاشت ...

وای بمیرم برات وای چقدر درککککت کردم دقیقا مامان منم برای خواهرام مادر بود برای من هیچ کاری نکرد به قول شما پا درد زانو درد داشت 

منم کاچی و غذای این‌چنینی نخوردم 

از اون بدتر دوستم یک ماه بعد از من زایمان کرد زندگی اون می‌دیدم مامانش چیکار می‌کنه با خودم می‌دیدم خیلی غصه میخوردم

آدم این چیزا اصلا فراموش نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بمیرم برات وای چقدر درککککت کردم دقیقا مامان منم برای خواهرام مادر بود برای من هیچ کاری نکرد به ...

وای تو چقدر منی 

من و دختر خالم باهم زایمان کردیم اون همه دورش بودن یکی بچشو قنداق میکرد یکی میشستش براش انواع و اقسام غذاهای محلی درست میکردن و...

ولی من بزرگترین حامیم شوهرم بود هم خواهرم بود هم مادرم هم همه کسم ولی دختر خالم وضع شوهرش زیاد جالب نبود و شوهرش مونده بود خونه مادرش