2777
2789
چه سخت ، برو پیش خانوادت ،یا با شوهرت برو سفر خوش می گذره که ، ارزوی بی خوابی رو نکن خیلی بد 🥺

عزیزم شوهرم ۱۰روز فقط درماه خونس مابشدت وابسته ایم خیلی سختمه اون۲۰روز ک نیس خونه چقدر برم خونه مادرخستم خیلی دلم پره اینروزاهمش اشک

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نه خداقسمت نمیکنه انگار

منم همسرم بیست روز در ماه نیست سر کاره 

و خودم تنهام 

الآنم دو هفته مونده ب اینکه بیاد 🥴🥴

کووووو تا بگذره این دو هفته ..

شما چقدر مونده ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری ؟؟؟

۵شنبه شب رفته ۶ اذرمیادبخدامیرشدم ازتنهای اوج جوانی حقم نبود توچیکارمیکنی حوصلت سرنمیره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

۵شنبه شب رفته ۶ اذرمیادبخدامیرشدم ازتنهای اوج جوانی حقم نبود توچیکارمیکنی حوصلت سرنمیره

اره سخته واقعا 

من که فیلم دانلود میکنم میبینم .خونه مامانم اینا میرم 

گاهی پیاده روی 

آشپزی 

تمیز کاری خونه 

اره سخته واقعا من که فیلم دانلود میکنم میبینم .خونه مامانم اینا میرم گاهی پیاده روی آشپزی تمیز کاری ...

شوهرت شهردیگس؟چندروز خونس وقتی میادمرخصی؟تتهایی نمیتدسی؟شبابخابی؟

شوهرت شهردیگس؟چندروز خونس وقتی میادمرخصی؟تتهایی نمیتدسی؟شبابخابی؟

اره شهر دیگه س 

یک هفته مرخصی 

نه دیگه عادت کردم 

البته تلویزیون رو روشن میذارم 

تو چی ؟؟

اره شهر دیگه س یک هفته مرخصی نه دیگه عادت کردم البته تلویزیون رو روشن میذارم تو چی ؟؟

ن دیشب ک هلاک بودم خابیدم اگ اپارتمانی بودشاید نمیترسیدم ولی خب قران میزارم کنارم دعامیخونم ازخدامیخام ارامش بده بهم تابخابم کاش امشبم حابم ببره