2777
2789

تنهام شوهرم۲۰روزسرکارشهردور من باید تنهاسرکنم خستم ۷ساله کم اوردم داداش دوستمموتازه فهمیدم زن بیوه بادوتابجه و یمادر و۳تاشوهرقبلی ۴سالم ازخود بزرگتر کرده ۱۵۰سکه زده بنامش براش ناراحتم همگی دمغیم خلاصه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب بخاطر اینکه آبجیم لباس جدیدی ک بهم هدیه داده بودن و بی اجازه پوشیده بود یک جنگ بزرگ راه انداختم 😃

مامانمم طرف اون بود لباس و پاره کردم خودم و همه رو راحت 

دیگه روان برام نمونده بخدا 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
کار شوهرت شهر دیگه ؟؟

اره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

امشب بخاطر اینکه آبجیم لباس جدیدی ک بهم هدیه داده بودن و بی اجازه پوشیده بود یک جنگ بزرگ راه انداختم ...

وا خب چ اشکال داره ماهم لباساهمو زیاد میپوشیم

آرامش است عاقبت اضطراب ها...

من که خوابم نمی اد تا صبح از نی نی سایت به اینستا ، از اینستا به نی نی سایت تا خود صبح 🤕

کاش منم میتونسم ولی چشمم ضهیفه نمتونم مث بقیه ادما زیادباگوشی باشم میترسم خابم نمیبره چون تنهام

وا خب چ اشکال داره ماهم لباساهمو زیاد میپوشیم

آره ما هم ولی این لباس بافت کشی بود خواهرم هیکلش بزرگتره و خب خراب شد 

از طرفی چون هدیه بود دوستش داشتم.

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
کاش منم میتونسم ولی چشمم ضهیفه نمتونم مث بقیه ادما زیادباگوشی باشم میترسم خابم نمیبره چون تنهام

چه سخت ، برو پیش خانوادت ،یا با شوهرت برو سفر خوش می گذره که ، ارزوی بی خوابی رو نکن خیلی بد 🥺

بچه داری ؟؟؟

نه خداقسمت نمیکنه انگار