2777
2789

مگهه میشهههه 

مردای نینی سایت جای خواهر و ناموس ماهستن😭🤣

فک کن رل بزنی با مرد نی نی سایتی بعد وسط چت یهو آف بشه بهش بگی کجا بودی؟ بگه هیچی عزیزم نی نی سایت بودم 😐😂

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

مردای نی نی سایتی شانسشون گفته که تو زمان قاجار به دنیا نیومدن وگرنه الان تو حرمسرا باید کار میکردن 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اصلا دوست ندارم جای ابجیمونه 😂

ولی خب بعضیاشون با احترام حرفشونو میزنم و نظر میدم حضورشان اشکالی ندارد ولی رل زدن باهاشون ...

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

مردای نی نی سایتی شانسشون گفته که تو زمان قاجار به دنیا نیومدن وگرنه الان تو حرمسرا باید کار میکردن

🤣😭

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>