2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم تو نی نی سایت رل میزنن زندگی برام سیاه شد🤣💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 145 پست
بعدش چیشد؟ شماچیگفتی

بعدش دو سال محترمانه بهم پیام می داد و جویای احوالم بود‌ یک روز یهو تو یکی تاپیکام عکساش را گذاشت فوق العاده خوشکل بود من اسکول هم نگرفتم. گفت نمیخای با هم اشنا بشیم گفتم خیر. ولی خودم بعد چندماه گفتم میشه بیرون همو ببینیم گفت اگه به قصد ازدواج باشه بله. منم رفتم همو دیدیم و همونجا گفت همین الان جوابم را بده

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از بیرون متوجه رابطه شون شده بود دو نفر دیگه هم دوست شده بودن بعد کات کردن واسه همدیگه تاپیک شکست ...

چ چیزااا😂😐فوش دیگ واس چی؟!

اکثرااا هولنن(طبقه گفته های بقیه)

ولی ی پسره بود هر تاپیکی میزدم میومد نظر میداد،تا آخرش گفت بیا درس بخونیم باهمو اینا دانشجو بود منم واس اولین بار درخواستو قبول کردم،از درس بحثو برد سمت اشنایی و اینکه من بخاطر تو اومدم سایتو اینا اسمم میدونست😐 منم دیگه توبه کردم درخواست دخترارم قبول نکنم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

هنوز ازدواج نکردین؟

نه عزیزم. گاهی اوقات به سرم میزنه بهش پیام بدم بعد توبه میکنم. عجیب منو می فهمید هیچکس تو دنیا عین اون منو نشناخت و درک نکرد با اینکه واقعا ارتباطی نداشتیم تک تک تاپیک های چرت منو خونده بود واو به واوش

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

چ چیزااا😂😐فوش دیگ واس چی؟!اکثرااا هولنن(طبقه گفته های بقیه)ولی ی پسره بود هر تاپیکی میزدم میومد نظ ...

من خیلی قبل تر ها یه چیزی برام پیش اومد هیچ وقت بیانش نکردم 

یه دختره بهم پیشنهاد داد...😶...

از اون موقع حتی درخواست خانمارو هم قبول نمی کنم

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

نه عزیزم. گاهی اوقات به سرم میزنه بهش پیام بدم بعد توبه میکنم. عجیب منو می فهمید هیچکس تو دنیا عین ا ...

امکان داره هنوز تو سایت باشه ؟

عزیزم بنظرم خیلی حیفه 

اگر آدم حسابی بود 

کاش بشه پیداش کرد 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

من خیلی قبل تر ها یه چیزی برام پیش اومد هیچ وقت بیانش نکردم یه دختره بهم پیشنهاد داد...😶...از اون م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

من خیلی قبل تر ها یه چیزی برام پیش اومد هیچ وقت بیانش نکردم یه دختره بهم پیشنهاد داد...😶...از اون م ...

زن نمااا بوده حتما آخه ی عده اشون با جنسیت زن میان

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!