2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمت از اینا بود که نمیشد عوض کنی؟ مثلا فاطمه، زهرا اینا

نمیتونم زیاد راهنماییت کنم  چون من ۲۰ دادم به وکیل ایشون برام انجام بدهن منتهی تو محل صدور یه مشکلی به وجود اومده بود که خودم مجبور شدم حضوری برم دادگاه پیش قاضی 

اسمم نظر همسرمه
هیچوقت از پرونده هاش میگه ؟ از سختی کارش؟

نه ولی ی بار ی پرونده رومیزش بود بعد روش نوشته بود قتل همین طوری درشو باز کردم چاقویی ک باهاش کشته بودن و پر خون بود توی پلاستیک اول پرونده بود فقط خدا میدونه چی بهم گذشت ، اینا جدا از اون سربازای ناشی بود ک ی دزد یا قاتلو میگرفتن اول نمیبردن تحویل زندان بدنش بعد پروندشو بیارن دم خونه ک بابام حکمشو بده ی راست درد یا قاتله رو میاوردن دم خونه ما...چقدر بابام براش اضافه خدمت نوشت اما چ فایده از ترس میمردیم و زنده میشدیم

چی گذاشتی اسمتو منم خیلی دوست دارم عوض کنم ولی هیشکی حمایت نمیکنه مخصوصا شوهرم هیشکی میدونم ب اسم جد ...

چه کار به اسم من داری؟ 

من از بچه گی دو اسمه بودم و اصلا  به اسم  شناسنامه نمی‌شناختند مگر تو کارای اداری یا بیمارستان یا .... 

اسمم نظر همسرمه
به یاد نمبارمتون عزیزم

صحبتی نداشتیم.

توی اینجور تاپیک ها خیلی نظرات تونو دیدم. قبل از ازدواجم البته. کلی هم استفاده بردم.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

از سختی کارشون گفتن؟ از پرونده ها ؟ بنظرتون واقعا حق با حق دار میرسه؟

بدون گارد گرفتن بله میرسه 

الان ساز و کار آنقدر سخت و نظارت ها پیچیده شده که بخوان هم نمیتونن خلاف کنند 

ولی کسی که اهل بی عدالتی باشه راهش رو هم پیدا می‌کنه 

۹۹ درصد میگم که رسیدگی ها به حق هست 

خلا هایی داره که خداروشکر داره بهتر میشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نه ولی ی بار ی پرونده رومیزش بود بعد روش نوشته بود قتل همین طوری درشو باز کردم چاقویی ک باهاش کشته ب ...

چقد قضاوت سخته همین حکم دادن به حرف راحته خیلی بده

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!💔

صحبتی نداشتیم.توی اینجور تاپیک ها خیلی نظرات تونو دیدم. قبل از ازدواجم البته. کلی هم استفاده بردم.

عزیزدلم❤️ 

خوشبخت و عاقبت بخیر باشی 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌