2777
2789
مراجعه ها اذیت میکردن یعنی؟

اره،ی بارم افتاده بودن دنبالش ک بکشنش بعد فهمید و ماشینشو عوض کرد ،این قضیه مال ۲۵ساله پیشه .البته خودش هیچ وقت نگفت سالها بعدش از اون کسی ک ماشین بابامو عوض کرد شنیدیم

مراجعه ها اذیت میکردن یعنی؟

من دارم با اسی حرف میزنم شما نظراتتو نگه دار برای خودت ، پدرم تجدید نظر کار میکنه موقع تایید حکم اعدام باید همه مدارک با پرونده باشه ،در رابطه با همون تحویل متهم روال کارش همینه ک میگی اما سربازای تازه کارشون کارشونو این طوری راحت میکردن این مال اون موقعی بود ک قاضی کشیک  بود الان ی ۱۵ساله دیگه برش داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما که دوبار رفتیم دادگاه هر دوبار به حقمون نرسیدیم .اینبار وکیل گرفتیم 15 تومت دادیم.این بار یک حفت گیر شیشه ای با چاقو زده بود صورت شوهرم که توی ماشین نشسته بود .بدون هیچ علتی یا سوالی یا حتی هیچی ندزدیده .فک کنم توهم زده .بعد یکسال تازه متهم گفته با کلید زدم قاضی هم حکم داده که کلید زده به صورت و چون اخلال توی نظم نشده و مردم جمع نشدن پس برو به سلامت.متهم هم آزاد و رها .دیه هم گفته ندارن 23 سالشه و دوبار سرقت هم کرده ولی نوشتن پرونده نداره.همه رو همینطوری براش حکم آزادی دادن .ما که وکیل گرفتیم ببینم چی میشه .شوهرم نصف صورتش عمل کرد .دهنش کج شده و عصب هاش قطع شده .داغون شده بعد 60 جلسه فیزیوتراپی هنوز سردی هوا صورتش رو بی حس میکنه و دردسراش زیاده

چاقو لای پرونده بود شمام راحت بازش کردی؟متهم مگر میارن در خونه قاضی تحویل میدن؟یا میبرن کلانتری و بع ...

من نمی‌دونم این خانم راست میگه یا نه. اصلا نمی‌شناسمشون

ولی قاضیا میتونن خونشون پرونده ببرن 

و پرونده یه قسمت مدارک هم داره

عکس و اسکرین شات و یا هر مدرک دیگه ای رو داخلش میذارن 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
من نمی‌دونم این خانم راست میگه یا نه. اصلا نمی‌شناسمشونولی قاضیا میتونن خونشون پرونده ببرن و پرونده ...

متهم اول میبرن پیش قاضی کشیک بعد تحقیقات و اینا دیگه بعدش تعیین شعبه بشه بیینم کدوم شعبه پیش کدوم قاضی بره!بعد بازجویی و تفهیم و اینا!!پرونده ک بر علیه ش تشکیل شد جلسه تشکیل میشه بعد میره برا صدور رای .....مسلمه ک میتونن پرونده رو بعدش خونه هم ببرن ولی متهم یه راست نمی‌برن در خونه قاضی!!! وسایل مربوط به جرم روهم کس دیگه تحویل میگیره نمیذارن لای پرونده رای هم ک صادر شد اگر طرف اعتراض کرد آخرش میره تجدیدنظر اونم پیش سه تا قاضی 

متهم اول میبرن پیش قاضی کشیک بعد تحقیقات و اینا دیگه بعدش تعیین شعبه بشه بیینم کدوم شعبه پیش کدوم قا ...

بله درسته

البته من قاضی دادگاه کیفری ندیدم ، ولی حقوقی دیدم و پرونده هاشونم بررسی کردم

مثلااا گزینش رد کرده ، تو پرونده یه قسمت مدارک داره که عکس و اسکرین شات و خلاصه هر مدرکی داره ، قرار داده شده

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بله درستهالبته من قاضی دادگاه کیفری ندیدم ، ولی حقوقی دیدم و پرونده هاشونم بررسی کردممثلااا گزینش رد ...

مسلمه ک همه مدارک با عکس و اینا هست ولی چاقوی خونی نمیذارن لای پرونده

مسلمه ک همه مدارک با عکس و اینا هست ولی چاقوی خونی نمیذارن لای پرونده

😁😁😁😁😁😁😁😁

قبول نکردین؟

نه عزیزم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵