2777
2789
چه کار به اسم من داری؟ من از بچه گی دو اسمه بودم و اصلا به اسم شناسنامه نمی‌شناختند مگر تو کارای ا ...

محض کنجکاوی 😐

نمیگی میتونی بگی دوست ندارم بگم

بیخیال..

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بدون گارد گرفتن بله میرسه الان ساز و کار آنقدر سخت و نظارت ها پیچیده شده که بخوان هم نمیتونن خلاف کن ...

انشاءالله همینجوری که میگید باشه 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله همینجوری که میگید باشه

من رو ملاک قرار ندید 

اینجا هم کسی دیگری رو نمی‌شناسه که بخواد راست و دروغ کنه 

لحنتون رو دوست نداستم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
هیچکی عصاب نداره به من میگن چرا میگید خدا نصیب نکنه

آره والا 🤣😑

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من رو ملاک قرار ندید اینجا هم کسی دیگری رو نمی‌شناسه که بخواد راست و دروغ کنه لحنتون رو دوست نداستم

ببخشید قصد بی احترامی نداشتم بی منظور گفتم کاملا 

چقد قضاوت سخته همین حکم دادن به حرف راحته خیلی بده

خیلی ،و سر این ک رو همیشه رو حق بود چقدر حرف شنید و چقدر اذیتش کردن ولی خوب خدا هم خیلی براش جبران میکنه ی جاهایی ی گره هایی از زندگیش باز میشد ک هیچ جوره با عقل جور درنمیومد

خیلی ،و سر این ک رو همیشه رو حق بود چقدر حرف شنید و چقدر اذیتش کردن ولی خوب خدا هم خیلی براش جبران م ...

مراجعه ها اذیت میکردن یعنی؟

نه ولی ی بار ی پرونده رومیزش بود بعد روش نوشته بود قتل همین طوری درشو باز کردم چاقویی ک باهاش کشته ب ...

چاقو لای پرونده بود شمام راحت بازش کردی؟متهم مگر میارن در خونه قاضی تحویل میدن؟یا میبرن کلانتری و بعدم دادسرا پیش قاضی کشیک؟پرونده رو میارن تو خونه تحویل قاضی میدن ک اونجا حکم بده؟!!!!!!اینارو از کجا میارین ؟!