2777
2789
بچه ای که تنها باشه توان روحیش خیلی کم میشه تو جامعه.. به نفع خود پدر و مادرم هست که دورش شلوغ باشه. ...

یه جوری رفتار می‌کنید انگار بچه تا دوران بلوغ توی چاردیواری می‌مونه و با کسی جز پدر و مادر معاشرت نداره.

پدر و مادر باید آگاه باشن که از اول بچه رو کم‌کم وارد اجتماع کنن و مهارت‌های اجتماعی رو بهش یاد بدن. اگه حذف شما درست بود الان تمام تک فرزندها ناتوان و بی‌زبان و نابالغ بودند و تمام چندفرزندها پخته و باکفایت. اتفاقا گاهی برعکسه. تعداد فرزندان روی شخصیت اونا تاثیر می‌ذاره ولی نوع تربیت بیشتر اثر داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر چند تا بچه  باشن وقتی بزرگ شدن با هم نوبت میذارن میمونن خونه پدر مادر

یکی میبره دکتر یکی میبره خرید یکی کارای خونه شو میکنه

والا من شوهر خاله م و پسر خاله ام مریضن من و مادرو خاله و دایی ام هر کدوم یه کاریشونو به عهده گرفتیم 

اگر تک فرزند بود که نمیشد بنده خدا از تنهایی دق میکرد 

انگار بچه یه مشت تخم سبزی خوردنه بپاشی تو گلدون ، بذاری تو نور، حالا گاهی آب هم بدی تهش محصول بچینی! ...

حالا که همه ده تا بچه میارن ایشون گفته تک فرزند نباشن این مسائل یادتون اومد، راست میگه واقعا تک فرزند باشی حتی نمیتونی مستقل بشی ، وابستگی زیاد به پدر و مادر و این وابستگی اگه پدر و مادر خدایی ناکرده اتفاقی براشون بیوفته خیلی دردناکه 

شیدا 🤍🦋
پسرم ۷سالشه هروز میگه داداش میخوام منم ک بچه نمیخوام هی میگه داداش انداختم تقصیر خدا 😂😂گفتم دستخدا ...

می‌دونی

بچه بالندگی بیشتری پیدا می‌کنه در کنار به خواهر یا برادر

من کاری به اینایی که میگن تو همون یکیشم موندیم ندارم

میگم وقتی می‌تونید چرا دریغ میکنید این نعمت و از بچه هاتون؟

من خودم دوتا بچه دارم 

ولی از خواهر و براذر هم قرار نیس خیری ببینی 

درکل مادر و پدر خوب باشن بچه چه یکی باشه چه ۱۰ تا عاقبت به خیر و خوشبخت میشن و گرنه ۱۰ تا باشی از دست مادر و پدر فزاری و آواره میشن همه دشمن و تشنه به خون همدیگه 

من تک فرزند نیستم اما دیدمشون، اینا یاد میگیرن که همه چیز مال خودشونه، اتاق لباس وسایل بشقاب مخصوص و ...

قطعا مشکل تربیت خانواده بوده که بیشتر باید وقت میذاشتن

اتفاقا تک فرزندها به‌شدت بچه‌های باهوش و خلاقی هستند

تک فرزندها خوب بلدن خودشون رو چطوری سرگرم کنن به تنهایی یا بازی‌های جدید کشف می‌کنن به نظرم خیلی باهوشن

آریایی و از نسل کوروش✨ 

می‌دونیبچه بالندگی بیشتری پیدا می‌کنه در کنار به خواهر یا برادرمن کاری به اینایی که میگن تو همون یکی ...

ن نمیتونم افسردگی دارمم 

میتونستتم ک میوردم 

همینمعقل نداشتم سنم  کم بود

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

عزیزم فکر می کنی خودمون نمی دونیم تک فرزندی مطلوب نیست؟

اوضاع اقتصادی یه جوری شده که سن ازدواج بالا رفته، از اون ور هم وقتی هم پدر هم مادر از خروس خون تا بوق سگ باید کار کنن که زندگی بچرخه دیگه وقت و انرژی می مونه برا بچه؟ حداقل تو تهران که باید خیلی پولدار باشی که بتونی دوتا بچه رو مدیریت کنی.

من سر اینکه داداش نداشتم با اولین پسری که یکم بهم محبت کرد وابسته شدم و آسیب دیدم، کسی حامی نبود، کس ...

والا ما چند تا خواهر برادر هستیم اون بیشتر کاراژ مامان بابام بدون چشمداشت بامن بوده هست تاویتی مادر خدابیامرزم بود خواهرام کمک تقریبا نمی کردن اصلا

شما هم به زندگیت برس هرجا کم اوردی از مارکر و‌پرستار کمک بگیر