2777
2789

ماهم ۳تاییم من اخریم با فاصله تقریبا زیاد اما هم سختی داره هم شیرینی که من عاشق سختیاشم در کنار شیرینیاش وقتی ۱۵سالم بود عمه شدم😂الان یه بچه گرد و قلمبه منو انبه صدا میکنه میگه انبه خوشمزه من

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر اینکه داداش نداشتم با اولین پسری که یکم بهم محبت کرد وابسته شدم و آسیب دیدم، کسی حامی نبود، کس ...

شما با اولین پسر اشنا شدیذ دلیلش برادر  نداشتن نیست 

دلیلش پدر با محبتی نداشتین هست 

من تک فرزند نیستم اما دیدمشون، اینا یاد میگیرن که همه چیز مال خودشونه، اتاق لباس وسایل بشقاب مخصوص و ...

والا پسرم تک فرزنده اصن اینجوری نیس

از مهربونی همه چیشو تقسیم میکنه همهچی

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

من سر اینکه داداش نداشتم با اولین پسری که یکم بهم محبت کرد وابسته شدم و آسیب دیدم، کسی حامی نبود، کس ...

البته قطعا مشکل خانواده‌تون بودن که باید بیشتر شما رو درک می‌کردن 

به نظرم زیاد ارتباطی با تک فرزندی نداره مشکلات شما

پدر و مادرتون بیشتر باید برای پرورش شما زحمت می‌کشیدن یا یه سری چیزها رو براتون تعریف می‌کردن خودشون یا بهتون فضا می‌دادن 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

مشکل شما وابستگی هست.۱. که به اولین پسر وابسته شدین۲. اینقدر وابسته خانواده هستید که عذاب وجدان برای ازدواج دارید.

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر

اصلا این حرفا نیس 

ملت داداش دارن 

از ترسش زایمان میکنن 

یا آرامش ندارن دوست دارن فرار کنن

ولمون کن .اینها همه به فرهنگ و سطح خانواده است

میشه بگید معایبش رواگر بچه با همسن و سالهاش هرروز معاشرت داشته باشه چه موردی داره؟

بچه باید با پدرمادرش رابطه خوبی داشته باشه که احساس کمبور و نیاز نکنه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

این ربطی به نداشتن برادر نداره، یا رابطتت با پدرت خوب نبوده یا محبت و توجه کافی از والدین ندیدی 

دست خدا بالاترین دست هاست🌸