2777
2789
عنوان

بابام میگه من بدبختش کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4695 بازدید | 198 پست
مدرسه نرفتیچه اصراری بود یازده سالگی ازدواج کنی

اونا منو عروس کردن منم بچه بودم چی حالیم میشد فکر کردم ازدواج مثل داستان سیندرلا توی تلویزیون و نمی‌دونم مثل قصه هاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وام ازدواج رو خود بابام داد به شوهرم تا با وام خودش برای خودش ماشین بخره حالا منت میکنه ای کاش نمی‌د ...

اره اگ نمیدادی به شوهرت دیگه این داستاناهم نبود منم وامو دادم به شوهرم سر جهیزیه خانواده خیلی اذیتم کردن دقم دادن

ان شاالله جور میشه 

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
والا با عقل جور در نمیاد خوب کم میگرفتین همون سال اول عروسی میکردین خودتون بعدا میخریدین این طوری ه ...

خب عزیزم دختر ۱۱ ساله و پسر ۱۸ ساله چجوری میخواد سال اول این کار هارو بکنه 

بعدشم هر خانواده داماد هم خانواده من وضع مالی خوبی دارن مشکلی ندارن

بابام از اول می‌گفت سرویس چوب و فرش هاشو زمانی که بخواد بره خونه خودش میخرم تا جدید باشه الان منت می‌کنه سرم 

شوهرم خیلی خوبه اونم صبر کرده سنمون یکم اوکی بشه خونه هم داره شغل هم داره فقط من اعصابم از منت های ا ...

اگه شوهرت خوبه، هرچی خریدن بسه. بگو خودش بخره.

والا من ازدواج تو سن کم رو بد میدونم ولی شما بهتره راحت شی از اینا

چقدر حق گفتی

والا معمولا پدر مادرای ضعیف که خودشون از پس زندگی برنیومدن و عرضه هیچی ندارن بار تمام مسئولیت معنوی و مادی رو میندازن رو دوش بچه ها، بار عذاب وجدان و گناه، آنقدر بدم میاد ببینم کسی به بچه ای ظلم کنه اون هم دختر ، من آرزو داشتم خدا بهم دختر بده متاسفانه نداد اونایی هم که خدا لطف کرده بهشون داده قدر نمیدونن

الهی بگردم صبوری کن چند ماه دیگه میری .اگه میتونی کاری کن واز همسرت کمک بخواه تا پدرت ماشینشو نفروشه

راستش همسر خودمم خونه خریدن و هنوز میخوان کالا هاشونو بخرن و عروسی هم دارن چجوری میخوام برم بگم بیا تو کاری کن بابام ماشینشو نفروشه

پول داره ها خودم خبر دارم ولی از قصد میگه میخوام ماشینمو بفروشم تا منت بذاره سرم 

بخاطر جهیزیه نیس گلم بخاطر اینکه ۱۱ سالم بود گفتن بذاریم بزرگ بشن الانم سنمون اوکی شده قرارع عید عرو ...

خب کم سن نمیداندن بعدش خودت راضی از سن ۱۱سالکی نامزدی با شوهرت رابطه هم داشتی 

بیچاره همسرت.. آخه ۷سال؟

همسرش اگه ادم بود یه ادم بالغ میگرف نه بچه ۱۱ ساله 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم