2777
2789
عنوان

بابام میگه من بدبختش کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5104 بازدید | 199 پست
خب بعدش میگن نیلوفر هم مارو بدبخت کرده و هم ماشین زیر پامو براش فروختم

خیلی از پدر و مادرها کارهای بزرگتری برای بچه هاشون  انجام می دن 

ایشونم باید در طول همین ۷ سال کم. کم خرید می کردن تا فشاری نیاد .‌ چنددتکه که داماد می گیره وام ازدواح هم که هست  ...۷. سالم که فرصت داشتن .. دیگه چه فشاری !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندید عاشق داداشت شدم خیلی مَردِ

آره خیلی مرده با زنی که در حال طلاقه و ۲ تا بچه داره و بچه اولش متاهله و حامله اس 

زنه هم همسن مامانمه خرج طرفو میده براش کادو های گرون میخره گوشی و فلان بهمان 

بعد من اگه بگم داری میری نوشابه بخری یه کیک برام بخر اگه هم بخره با منته

اینو هم که گفت فقط خواست از من راحت بشه همین 

خیلی از پدر و مادرها کارهای بزرگتری برای بچه هاشون انجام می دن ایشونم باید در طول همین ۷ سال کم. کم ...

والا با عقل جور در نمیاد خوب کم میگرفتین همون سال اول عروسی میکردین خودتون بعدا میخریدین این طوری  هم نمیشد

ان شاالله اونم‌جور میشه تموم میشه دغدغه هات وام ازدواجتو نگرفتی؟

وام ازدواج رو خود بابام داد به شوهرم تا با وام خودش برای خودش ماشین بخره حالا منت میکنه ای کاش نمی‌دادم 

خیلی از پدر و مادرها کارهای بزرگتری برای بچه هاشون انجام می دن ایشونم باید در طول همین ۷ سال کم. کم ...

شاید باورت نشه عزیزم هیچ مشکل مالی ندارن

فقط برای من زورشون میاد انگار خرج کنن

همه چیو خریدن جز سرویس چوب و فرش ها برای اونا دارن منت میکنن

عزیزم منم ۴۲ سالم هست در شان یه خانم و مادر نیست این طرز صحبت کردن .

در شأن هیچ پدر مادر شایسته ای هم نیست که با بچشون با تحقیر برخورد کنند اونم بچه ای که خودشون خواستن به دنیا بیارن، من اعتقاد دارم پدر مادری که در حق اولاد خودش ظلم می‌کنه نه تنها مقدس نیست که از شیطان هم پلیدتره ، برام هم هیچ اهمیتی نداره کسی تاییدم بکنه یا نکنه . 

والا با عقل جور در نمیاد خوب کم میگرفتین همون سال اول عروسی میکردین خودتون بعدا میخریدین این طوری ه ...

یازده ساله بود 

جهیزیه هم داشت آخه بچه بود 

نمی‌دونم چه اصراری بود تو این سن شوهرش بدن 

۱۱ آخه 🤧

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙