باهاش راحت هستین⁉️⁉️ من مامانم با خواهرم اومد ناهار مرغ پختم زرشک پلو . شبم نزاشت غذا بپزم ولی من ی سوپ خوب پختم برنجم گذاشتم . بادمجون و اینا هم سرخ کردم . فردا ظهرم میخوام فسنجون بپزم . خوراکی هم بستنی و کیک و هم چیز خریدم . هات چاکلتو و اینا خوبه ⁉️⁉️ این ماه پول قسط و اینا دادیم و مستاجر پول نزد براموت دستمون خالیه خیلی ناراجتم اینجوری پذیرایی کردم
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️
میخواستم گوشت بپزم همیشه میپزم این ماه اصلا دستمون بدجوری خالی شد اعصابم خورد شد مستاجرم ما رو بازی داده پول نمیزنه
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️
از این به بعد مادرمو بفرستم خونه ی شما خداییش مادر بیچاره ی من هر وقت میاد اصلا خوب ازش پذیرایی نمیکنم
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از این به بعد مادرمو بفرستم خونه ی شما خداییش مادر بیچاره ی من هر وقت میاد اصلا خوب ازش پذیرایی نمیک ...
چرا گلم ؟؟ بخدا این ماه بدجوری خالی بودیم میخواستم شامی بپزم دیروز گوشتم تموم شد .
خواهرم جدا شده و خونه مامانه اما میگه من خودمو پابست مامان نمیکنم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هرچی دارم میریزم جلوش😅غذام بیشتراینا رو دوست داره،، فسنجون ،مرغ لونگی و مخلفات؛ غذای محلی مونه، مسم ...
الهی❤️🌼خدا حفظش کنه برات سایش همیشه بالای سرت باش
الزایمر داره و خواهرم قبولش نمیکنهمامانم خونه و زندگی داره اما خودش جایگاهی نداره😭
شوهرت مشکلی نداره؟
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.