2777
2789
عنوان

خانمهایی که حس من رو دارند

219 بازدید | 38 پست

لطفا خواهشا فقط کسانی که هم حس من هستن نظر بدن

من نه قصد خیانت دارم نه علاقه ای به این کار دارم. اینو اول گفتم که کسی نیاد نصیحت کنه چون انقدر بهم ریخته ام که حوصله شنیدن نصیحت ندارم. میخام با خانمهایی که حس من رو درک کردن درددل کنم. یه کم آرامش پیدا کنم. میدونید بچه ها کم آوردم. میخام بدونم کسی مثل من بوده انقدر آزار دیده باشه که یه موقع به خیانت فکر کنه؟ با اینکه میدونه درست نیست ولی انقدر همه راهها بسته باشه که دلش بخاد یه نفر پناهش باشه. وقتی دعا هم جواب نده و فقط ببینه که خدا کمک گناهکارا میکنه. تا حالا شده انقدر کم بیارید که دلتون بخاد یکی باشه فقط براش حرف بزنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم چه کمکی بهت می کنه. ولی بله! هستند خیلی ها. آدم در لحظاتی که کم میاره ممکنه یه نفرو تصور کنه کنارش که بهش آرامش می ده. یه فرد خیالی یا خواستگار یا دوست قبلی. و خودش رو موقت با این حس ها آروم کنه. ولی خب آدم بعد از چند وقت به خودش میاد می بینه هیچ بهبودی از این فکرها براش درست نمی شه و رها می کنه. 

نمی دونم چه کمکی بهت می کنه. ولی بله! هستند خیلی ها. آدم در لحظاتی که کم میاره ممکنه یه نفرو تصور کن ...

اینو میدونم که این کار هیچ عاقبتی نداره. فقط میخام بدونم آدم با این حس مزخرف چکار کنه؟ وقتی کم میاری وقتی خدا هم حواب نمیده

یکی باشه براش حرف بزنی ؟ ببخشیدا مردا رو نمیشناسی ، دنبال سوراخن . خودتو گول می‌زنی شب خوش

همون اولم گفتم نیاز به نصیحت ندارم. نگفتم دنبال کسی میگزدم گفتم چرا این حس بوجود میاد چرا نمیشه ازش فرار کرد. شبت خوش برو بخاب

اینو میدونم که این کار هیچ عاقبتی نداره. فقط میخام بدونم آدم با این حس مزخرف چکار کنه؟ وقتی کم میاری ...

چند هفته از این فکرها می کنی و بعد از سرت می ره. با خودت نجنگ. سر فرصت دنبال راه حل باش. خدا چی کار می خواد بکنه آخه؟

زندگی ما فقط ای کاش بود💔❤️‍🩹

همش حسرته. وقتی میفهمی کارهایی که باید برای تو باشه واسه بقیه اس. دلت میخاد این وسط یکی بیاد که مهربون باشه فقط مهربون.