الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
۲۴ سالمه و تقریباً هیچی تقریبا که نه دقیقا هیچی ولی خب در حوزه آی تی کار میکنم دوره های نتورک پلاس س ...
خب خوبه یه جور گفتید داداش کوچیک فکر کردم 14 یا 15 سالتونه . اینایی که دوره گذروندید خیلی خوبن ولی مبانی برنامه نویسی توشون نیست نتورک پلاس رو منم گذروندم ولی خب اون بیشتر مقدمات شبکه هستش ... برای شروع سی پلاس پلاس رو طی کنید و سپس یه حوزه از برنامه نویسی رو انتخاب کنید مثلا اگه به برنامه نویسی موبایل علاقه دارید اگه زبان کاتلین مناسبه مستقیم نباید برید سراغ کاتلین -> دوره درک مبانی با سی پلاس پلاس -> دوره ی کاتلین = برنامه نویس اندروید و بقیه هم به همین شکل پیش برید
همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.
درآمدش بستگی به خود فرد داره برنامه نویس داریم درآمدش صفر هست برنامه نویس داریم ماهانه بالای 1 میلیارد تومان ! این بستگی به تلاش و تخصص و زمینه ای که کار میکنید داره شغل های برنامه نویسی هم متنوعه دورکاری هست حضوری هست استخدامی فریلنسری ... فروش محصولات در مارکت ها ... تاسیس و مدیریت سایت ها ... پروژه گرفتن و خیلی چیزای دیگه هست
همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.