2777
2789
عنوان

هرکی میخاد برنامه نویسی یاد بگیره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 53 پست
بله مشکلی ندارهبرنامه نویسی محدودیت سنی ندارهیه برنامه نویس تو ژاپن هست خانم 85 ساله و بهترین برنامه ...

میتونم همزمان هم برنامه نویسی یاد بگیرم ، هم یه لاین آرایشگری؟ البته بگم که تو شهر ما کلاس برای برنامه نویسی نیست باید مجازی یاد بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم همزمان هم برنامه نویسی یاد بگیرم ، هم یه لاین آرایشگری؟ البته بگم که تو شهر ما کلاس برای برنا ...

نمیدونم واقعا بستگی به خودت داره چطوری مدیریت کنی ولی برای اموزش برنامه نویسی روزانه حداقل 2 ساعت متمرکز نیازه

غیرحضوری هم دوره هست مثلا همون دوره دوازده قدم شروع برنامه نویسی که بالا معرفی کردم برای یکی غیرحضوریه ویدیویی هست استادم غیرحضوری باهات ارتباط برقرار میکنه اصلا نیازی نیست حضوری بری کلاس

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑

چه زبانی برا درآمد زایی بهتره

اکثر زبان ها ! اونایی که منسوخ نشدن و پرکاربرد هستن پردرآمد هم هستن

دررابطه با حسابداری میخوام یادبگیرم .چون حسابداری هم در خطر ه

اینو اطلاع ندارم چون من حسابداری بلد نیستم من برنامه نویسم ولی همون کوپایلت شاید کمک کنه ازش بپرسید

دوره مبانی  از کجا بگیریم؟

نمیشه چند نفر باهم بگیریم. هزینش کمتر بشه؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

دوره مبانی از کجا بگیریم؟نمیشه چند نفر باهم بگیریم. هزینش کمتر بشه؟

دوره ی مبانی اگه منظورتون دوره شروع برنامه نویسی هست دوره ی دوازده قدم برنامه نویسی جامع و کامل هست و خیلی کیفیت آموزشی بالایی هم داره از سایت آواسام باید شرکت کنید. چند نفری هم میتونید ولی باید چند نفر پیدا کنید که باهم بتونید تهیه کنید