2777
2789

ای حسادت نکن ای حتما لیاقت داشته یعنی ۴۰ درصد مردم که زیر خط فقرن بی لیاقتن یا افریقاییا گشنه بچه های کشنه زخم خورده ی غزه واقعا چه حرفهایی می زنید یعنی ایناییم که دعا میزارن تا بقیه بدبخت شن همشون منم

درسته که مقایسه کردن خوب نیست من همیشه سعی میکنم این کارو نکنم اما خب طبیعیه برای همه پیش میاد حرف خانم های اینجا هم همش شعاره حالا خودشون تو زندگی واقعی همون جاری هستن که چش دیدن یه انگشتر پیزوری رو دست اون یکی جاری بدبخت ندارن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه کردن اشتباهه چون خود آدم رو ناراحت و عصبی میکنه ولی الزاما ربطی به حسادت و لیاقت هم نداره تازه اگه نگیم کاملا برعکسه هرچی بیشعورتر و داغونتر، موفقتر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

حالا من تو نی تی سایت مقایسه رو نمیدونم 

اما تو زندگی اصلا نباید مقایسه کرد هر کسی بک شرایطی داشته و یک انتخابی کرده 

دیگه زندگی نهایتا چهل درصدش شانس هست شصت درصد به تلاش و انتخاب و منطق و عقل خودمون برمیگرده مقایسه نباید بکنیم