من تازه html یادگرفتم مخام وارد css بشم بعد از اینکه جاوا هم یاد گرفتم؟میتونم وارد بازار کار بشم؟از ...
اچ تی ام ال و css برای فرانت وب هست این دو تا باید در کنار جاوااسکریپت باشند. جاوا اسکریپت با جاوا فرق داره شما نیازی به یادگیری جاوا ندارید. بعد از اینکه جاوا یاد گرفتید تضمینی برای ورود به بازار کار نیست چون شما فقط فرانت اند وب را بلدید درصورتیکه با فرانت نمیشه پولی درآورد و پیشنهاد میشه یه زبان بک اند مثل پایتون یا پی اچ پی هم باید یاد بگیرید تا بتونید وارد بازار کار بشید.
همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑
عزیزم لطفا بگو چه دوره هایی رفتی منم میخام شروع کنم و پیشنهادی چیزی اگ داری بگو لطفا نیاز دارم
من چهارسال پیش برای شروع دوره ی دوازده قدم برنامه نویسی را برای درک برنامه نویسی رفتم اوایل یکم سخت بود و شش ماه طول کشید تا برنامه نویسی را کامل درک کنم بعد از اون رفتم سراغ برنامه نویسی وب ولی چون مبانی رو خوب طی کرده بودم زبان پی اچ پی رو تو زیر یک ماه یاد گرفتم با فریمورکاش و .... بعد برنامه نویسی موبایل یاد گرفتم با کاتلین که اینم کلا 2 ماه طول کشید . استارت با دوره دوازده قدم برنامه نویسی بزنید در ادامه خودتون به توانایی این میرسید که درک کنید کدوم حوزه خوبه وارد بشید برای اون حوزه هم نیاز به یک دوره تخصصی دیگه دارید مثلا هوش مصنوعی انتخاب کنی دوره پایتون باید بگذرونی و ...
سلام من 18 سالمه رشتمم کامپیوتر دانشگاه میرم صفر توی کامپیوتر بنظر شما از چه چیزی کلا باید شروع کنم
سلام شما باید ابتدا یه دوره مبانی یا درک منطق برنامه نویسی طی کنید تا بتونید کامل برنامه نویسی را درک کنید معمولا درک مبانی رو با سی پلاس پلاس یا پایتون تدریس میکنند ولی بخاطر شی گرایی و درک بهتر اون سی پلاس پلاس بهتره بعدش یه حوزه انتخاب میکنید مثلا حوزه برنامه نویسی وب و وارد اون میشید من کلی ویس و مطلب در این مورد ها در کانالم دارم خاستی میفرستم عضو شو تو تلگرامه
فکر نکنم سایت خاصی باشه که پروژه به آدم بدن! منظورت پروژه های فریلنسریه یا چی ؟؟؟ شما برنامه نویس چه حوزه هستید مشخص کنید من راهنمایی میکنم تخصص و رزومتون چیه ؟