2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 36 پست
ب حست شک نکن سرزده چندبار برو مچشو بگیر

حتما میرم

یه دوسه بار گفت بیا رمز اکانتمو بهت بدم خودم نخواستم یعنی سر یه جریانی دعوامون شد گفتم رمزتو بده بعدم نخواستم زیر پستاشم کامنت میزارم ک هنه بفهمن رلشم ولی بازم اینکه بوسم نمیکنه شک آوره یا مثلا دیشب یه سوتی داد گفت بزار شلوغ تر بشه کافه میام پیشت میشینم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه وارد رابطه شدیم اینطور عجله داری زنگ خطر ها .یک رابطه زیر شش ماه اسمش اصلا رابطه نیست مخالف را ...

البته میگ قصدم ازدواجه اگر چیزه دیگه ای بود همون اول بهت میگفتم

اگ با یکی دیگ در ارتباط باشه و نخواد ضایع بشه چی؟ مثلا فکر کنه یکی از نزدیکای دختره اونجاس واسش خبر ...

ببین اگه فقط تو محله کارش ابن طوره نه چیزی نیست و غیرتش اجازه نمیده اگه جاهای دیگه هم میرینا با این که خلوتم هست اینجوره امکانش هست اماا نه خیلیی حتمی و جدییی

البته میگ قصدم ازدواجه اگر چیزه دیگه ای بود همون اول بهت میگفتم

به حرف دقت نکن عمل مهمتر 

پسرا این حرفا بلدن به همه میگن 

شاید قشنگ ترش به یکی دیگه بگه .از نوع برخورد تون معلومه بچه سالی مراقبت کن و درست و دقیق فکر کن

حتما میرمیه دوسه بار گفت بیا رمز اکانتمو بهت بدم خودم نخواستم یعنی سر یه جریانی دعوامون شد گفتم رمزت ...

پسر به این خوبی چی میخوای دیگه 

خب واقعا زشته تو کافه ببوستت همش تو بغل هم باشید 

اتفاقا با اصالته 

ببین اگه فقط تو محله کارش ابن طوره نه چیزی نیست و غیرتش اجازه نمیده اگه جاهای دیگه هم میرینا با این ...

فقططط تو محل کارش راستی یبارم یجایی بودیم فقط منو اونو دوستم اونجا هم بوسم نکرد گفت جلو دوستت زشته😑

حتما میرمیه دوسه بار گفت بیا رمز اکانتمو بهت بدم خودم نخواستم یعنی سر یه جریانی دعوامون شد گفتم رمزت ...

ببین من دوست پسر داشتم کافه داشت اونم دقیقا همینطوری بود چون دختر زیاد میره میاد بعید نیس کاری نکنه طرفتم زیاد نمیاد ک بهت نچسبوننش بگن دوس دختر داره بعد ب گوش بقیع دخترا بیوفته ک دوس دختر داره پسره

من تجربه دارم پسرارو عین کف دستم میشناسم شما دخالت نکن من حرفم با این خانومه نه شما هروقت گفتم جسد ب ...

من نمیخام یه سریا به خاطر خاطره ی یدشون تجربه هاشون که دارن زندگی بقیه را نابود کنن 

بعدم من به شما توهین کردم که به من توهین میکنیین؟

به حرف دقت نکن عمل مهمتر پسرا این حرفا بلدن به همه میگن شاید قشنگ ترش به یکی دیگه بگه .از نوع برخورد ...

والا بخدا ۱۹ سالمه چجوری برخورد میکنم ک همچین فکری کردی؟

تو عملم اتفاقا خوبه ولی همین جریان رو مخمه

والا بخدا ۱۹ سالمه چجوری برخورد میکنم ک همچین فکری کردی؟تو عملم اتفاقا خوبه ولی همین جریان رو مخمه

بعد دو ماه میگی بوسم نمیکنه این ناپختگی دختر خوب 

سخت به دست بیا 

من دوست پسرم الان همسرم جمله خوبی می‌گفت پسرا در مقابل دختری که آینده شون می‌بینند بشدت خود نگه دار تر هستند این راغب بودنت برای تاچ و لمس شدن پسر زده می‌کنه 

من نمیخام یه سریا به خاطر خاطره ی یدشون تجربه هاشون که دارن زندگی بقیه را نابود کنن بعدم من به شما ت ...

الان اینطوری شده متاسفانه من نمیخام این دختر بازی بخوره سنش کمه من مچ چندنفرو گرفتم تو رابطه هام در صورتی ک میگفتن چنین چیزی نیس ولی بعد رودر رو کردم که هست