2777
2789

یه سری آزمایشا و سونوگرافیا انجام میدی بعد دارو بهت میدن تخمک کشی میکنن تو آزمایشگاه لقاح میدن بعد چند ماهم انتقال کل پروسه اش حدودا ۴ ماه به بالا زمان میبره

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول یک سری آزمایشات و بررسی ها از تو همسرت انجام میدن 

بعد از روز اول تا سوم پریودت یه سری داروهای هورمونی تزریقی استفاده می کنی روز ۱۴ سیکل میبرنت اتاق عمل سرپایی یه بیهوشی سبک بهت نیدن مثل خواب راحت بعد تخمک هارو خارج می کنن همسر هم باید باشه همون روز اونجا باشه تا نمونه اسپرم بده و لقاح بدن زیر میکروسکوپ تخمکارو 

دو سه ماه بعد به بدنت انتقال میدن جنین رو

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یک سری آزمایشات و بررسی ها از تو همسرت انجام میدن بعد از روز اول تا سوم پریودت یه سری داروهای هو ...

ن من انجام نمیدم ولی کنجکاوم چطوریه پس چرا میگن شوهر باید اسپرم بده؟

ن من انجام نمیدم ولی کنجکاوم چطوریه پس چرا میگن شوهر باید اسپرم بده؟

خب اگه انجام نمیدی کنجاوم نباش بیکار نیستیم که به کنجکاوی شما جواب بدیم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خب اگه انجام نمیدی کنجاوم نباش بیکار نیستیم که به کنجکاوی شما جواب بدیم

دوسدارم میپرسم هر چیزی ک کنجکاو باشم شک داشته باشم مشاوره بخوام میپرسم 

اینجا نی نی سایت از سال ۹۲ آشنا شدم هر موضوعی پرسیدم راهنمایی گرفتم ،کاربری ۹۲ ،۱۴۰۰،۹۵ همه مال خودمه و بی منت حرف زدیم شما منظورتو نمیفهمم 

دوسدارم میپرسم هر چیزی ک کنجکاو باشم شک داشته باشم مشاوره بخوام میپرسم اینجا نی نی سایت از سال ۹۲ آش ...

آخه وقتی نمیخوای انجام بدی چرا کنجکاوی می کنی تو کاری که آشنات انجام داده .خوشم نیومد اصلا از کارت

بنظرت اسپرم نده بچه چجوری درست میشه!؟ 😐

خب من فکر میکردم توی خونه همسر رابطه داره و فقط زن میره واسه پیگیری 

اینک مرد هم بره برای اسپرم توی بیمارستان رو شک داشتم

چیزی از آی وی آف نمیدونم