2777
2789
عنوان

با فرهنگ ترین همسایه ای که داشتید چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه با فرهنگ فقط همسایه خودم

خودش بچه نداشت ما پنج تا بچه بودیم برای شستن حیاط میومد به مادرم کمک می‌کرد می‌گفت منم سهم دارم  همیشه حق همسایگی رعایت میکرد خیلی خیرخواه بود. مادرم نمی‌رسید برای ما خرید کنه. خودش می‌رفت برامون خرید میکرد چون بچه نداشت می‌رفتیم پیشش که تنها نباشه. بهم گلدوزی یاد داد 

آخ یادش بخیر 

ی پیر زن تنها بود به قدری که این بشرررررررر با فرهنگ بود و نجیب و با ادب ک حد نداشت من باردار بودم ماهی سرخ میکرد یا کباب حتمااااا حتمااااا برام میورد امکان نداشت نیاره من شهر غریب تنهام دختراش که میومدن خونه ش صدای خنده شون میومد از تو حیاط صدام میزد فلانی بیا دورهم چای بخوریم من تنها و غریب بخدا ذوق میکردم عین بچه ۲ساله میرفت خرید خوراکی برام میورد در حد ی ادامس بچه اومد دنیا براش هدیه اورد وووووو خیلی چیزا دیگههه اصلا اویزون و پرو نبود ۲غذا مهم هم ازش یادگرفتم مث رستوراناااا چندساله فوت شدن و جاش وسط بهههههشششت

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

همینایی که تا ته خونه میان ببینن چه خبره در موقع نیاز به دادت میرسن اونایی که خودشونو میگیرن وسرشون به کار خودشونه به هیچ دردی نمیخورن آدم روش نمیشه از اینا کمک بخواد همیشه هوای همسایه های خودمونیم رو دارم ودوستشون دارم خوشحالم که کنارم نفس میکشن 💕

یک همسایه داریم خیلی ماهه یک خانواده چهار نفره هستن یک دختر دارن یک پسر

هفت سالی میشه همسایمون هستن مثلا گاهی سفر میرن برای ما سوغاتی میارن یکبارم حراست داشت از نخل ها و توت های باغ ما میچید بعد همسایمون فوری به بابام زنگ زد بابام گفت نه ما خودمون بهش گفتیم

یکدفعه هم خرگوشم داشت فرار میکرد اون سریع زنگ زد به بابام گفت یک خرگوش سفید و تپل از خونه شما اومد بیرون مال شماست بابام گفت اره مال دخترامه بعد دخترش خرگوشمونو گرفت

عید ها و یلدا ها و... هم همیشه به بابام زنگ میزنه تبریک میگه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ما همه همسایمون با فرهنگ خیلی  این جای که هستیم نزدیک چهار ساله ولی جای قبلی  خیلی بد بود همسایمون به بهانه دخترش ک میخواست با دختر من بازی کنه میومد خونه هی ازم حرف میکشید دخترش از کنار مامانش جنب نمی خورد بازی نمی کرد

کجاست الان

برای بچه دار شدن سالها رفت انگلیس. حدود چهل و پنج ساله بچه دار شد و الان تهران زندگی می‌کنه. جالب اینجاس تو ایران صرفه جویی ازش یاد گرفتم. وقتی از انگلیس برگشت بهم گفت صرفه جویی من برای اونا اسراف بود.