2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده نمیدونم بهش پیام بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 36 پست
این چن وقت پیام دادین سرد برخورد میکنه یا ن؟ اره خب یه جوریه با وجود کات همچنان پیام دادن خداییش بنظ ...

نمیدونم تقریبا خوب بود سرکار هم بود گاهی اوقات پیام میداد زنگ میزد 

ولی برگشت فک نکنم چون اصلا نشده ما مثلا ۴ ۵ ماه از هم بی خبر باشیم جلو چشمش بودم 

چطوره واسه تولدش پیام بدم 

البته گذشته دو روزی 

میدونی اصلا چیه حالم خیلی بده رابطه پدر و مادرم اصلا خوب نیست همش تو جنگم تو خونه آرامش ندارم پدرمو دوست ندارم

یهو دلم براش تنگ شد کنار اون آروم باشم ولی بارم نمیدونم واقعا مخم سوت کشیده

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کاتی؟

خب الان پیام در لحظه شاید خوب باشه ولی تهش که چی؟

تا کی میخوای ادامه بدی؟

منم همین بودم دقیقا عین تو همیشه دنبال بهونه که پیام بدم ولی خودت آزار میدی

چه تو پیام بدی چه ندی اون رابطه تمام شده پس بیشتر از این عمرت هدر نده و برس به زندگی خودت

به بهونه تولدش پیام بده

موندم اصلا بدم یا ندم ؟

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱