2777
2789
عنوان

چقدر سخته از دست شویی گرفتن بچه

615 بازدید | 41 پست

یه بار دو سالش بود امتحان کردم اون موقعه نمی‌خواست پوشک ببندم یه هفته بردم یاد نگرفت ولش کردم باز شروع کردم الان دو سالو ۳ ماهشه یه روز نشد دوجا جیش کرده  سخت تر از پوشک گرفتن بچه نیست الان هم نمیره دست شویی نگین زود آخرش که باید یاد بگیره چون چنتا بچه هم سن دخترم جیششو میگه

به نظرتون چه کاری واسه زودتر یادگرفتن کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای اصلا اصلا نباید عجله کنی اولا که واقعا زوده دوما چرا با بچه های دیگه هر بچه ای یه جوره، از پوشک گرفتن خیلییی از نظر روانشناسی مهمه اصلا نباید به بچه فشار بیاد وگرنه دچار مشکلات روحی روانی میشه

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

فقط باید صبور باشی و مرتب ببری سرویس

انتظار داری یه روزه یاد بگیره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دختر من دوسال و ۸ ماهشه. هنوز نمیتونه توی دستشویی پی پی کنه. روانی شدم. پوشک هم گرونه

پوشک اره گرونه بعد منم میگم تا عید یا. بگیره شروع کردم من سر دست شویی این روانی میشم میدونم

دوست عزیز اگه بچه کامل حرف میزنه ادرار رو از مدفوع تشخیص میده تمایل نشون میده برای از پوشک گرفته شدن اقدام کنید. اگر این موارد و نداره بزور کاری نکنید پس فردا دچار شب ادراری،  پرخاشگر و عصبی میشه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.