2777
2789
عنوان

چقدر سخته از دست شویی گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 41 پست

بچتو هیچوقت با هیچ بچه ای مقایسه نکن

اینم زوده

از پوشک گرفتن درست و اصولی نباشه هم خودت ادیت میکنه هم بچه

الکی به بچه استرس نده

دختر منم پوشکش باز میکنه میندازه ولی این نشون دهنده ازموشک گ فتن نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای اصلا اصلا نباید عجله کنی اولا که واقعا زوده دوما چرا با بچه های دیگه هر بچه ای یه جوره، از پو ...

عجله نمیکنم ولی دوست دارم زود تر یاد بگیره چیکار کنم آخرش که باید یاد بگیره

شرمنده ولی میگم زوده . سه ماه دیگه راحت یه روز پوشکشو باز کن شورت بپوشون و تمام . اما الان تمام خونه ...

دیگه اخه امسال فرش نشستم که یاد بگیره مشکل من کثیف کردن خونه نیست ولی زیادی بی حوصله شدم

اگه عجله کنی و اصولی پیش نری بعدا بچه ات انواع مشکلات روحی رو میگیره،یبوست میگیره،دفع ناقص میگیره بعد منه ۲۸ ساله برای یبوست میرم دکتر بهم میگه هیچ مشکلی نداری فقط دفع ناقص داری و دوران بچگی درست از پوشک نگرفتنت بعد فهمیدم دقیقا بعدش شب ادراری هم داشتم از استرس(اینا یه گوشه از عواقب غیراصولی گرفتن بچه از پوشکه که تا آخر عمر گریبان گیر بچه ست)دکتر طریفی و دکتر صافی تو تلگرام دوره آموزشی از پوشک گرفتن گذاشتن بخر ازشون که یاد بگیری معلومه بلا نیستی عزیزم چون تجربه اولته

بچه چقدر خود آگاه شده؟
متوجه میشه جیش فقط دستشویی؟ میگه نیاز داره بره دستشویی؟
اگر هنوز نینیه که حین بازی خودشو خیس میکنه و اهمیت نمیده ،اول باید بهش آموزش بدی که جیش فقط دستشویی
فعلا سعی کن یادش بدی بگه و پوشکش رو تمیز نگه داره
بهش جایزه بده هر بار گفت و پوشکش تمیز موند

اگه عجله کنی و اصولی پیش نری بعدا بچه ات انواع مشکلات روحی رو میگیره،یبوست میگیره،دفع ناقص میگیره بع ...

اره بلند نیستم و انقدر خستم میکنه بی حوصله شدم باشه عزیزم سرش داد نمیزنم حالا امتحان کنم ببینم یاد میگیره یا نه

جایزه بده هر بار گفت 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹