یه بار دو سالش بود امتحان کردم اون موقعه نمیخواست پوشک ببندم یه هفته بردم یاد نگرفت ولش کردم باز شروع کردم الان دو سالو ۳ ماهشه یه روز نشد دوجا جیش کرده سخت تر از پوشک گرفتن بچه نیست الان هم نمیره دست شویی نگین زود آخرش که باید یاد بگیره چون چنتا بچه هم سن دخترم جیششو میگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه عجله کنی و اصولی پیش نری بعدا بچه ات انواع مشکلات روحی رو میگیره،یبوست میگیره،دفع ناقص میگیره بعد منه ۲۸ ساله برای یبوست میرم دکتر بهم میگه هیچ مشکلی نداری فقط دفع ناقص داری و دوران بچگی درست از پوشک نگرفتنت بعد فهمیدم دقیقا بعدش شب ادراری هم داشتم از استرس(اینا یه گوشه از عواقب غیراصولی گرفتن بچه از پوشکه که تا آخر عمر گریبان گیر بچه ست)دکتر طریفی و دکتر صافی تو تلگرام دوره آموزشی از پوشک گرفتن گذاشتن بخر ازشون که یاد بگیری معلومه بلا نیستی عزیزم چون تجربه اولته
بچه چقدر خود آگاه شده؟ متوجه میشه جیش فقط دستشویی؟ میگه نیاز داره بره دستشویی؟ اگر هنوز نینیه که حین بازی خودشو خیس میکنه و اهمیت نمیده ،اول باید بهش آموزش بدی که جیش فقط دستشویی فعلا سعی کن یادش بدی بگه و پوشکش رو تمیز نگه داره بهش جایزه بده هر بار گفت و پوشکش تمیز موند
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹