2777
2789

شما چه برخوردی دارید در مقابل؟

برای هرچیزی که به قول اونها خرج اضافی هست غرغر می‌شنوید؟؟

چرا مردا نمی‌ذارن زندگی کنیم یه کم

البته بدی شغل آزاد همینه که روزی که کاسبی درستی نکرده باشی حتی اگه جیبت پرپول باشه دلت نمی‌خواد خرج کنی این چه وضعشه 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

به نظرم مردهای خسیس اینطورن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام جون ما و جون خودش در می‌آورد یک خرج کوچک میکرد ..ندار هم نبود 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یا ضد حال میزنن‌یا سکوت میکنن نظر نمیدنیا غر مییزننننن

اگه بدونن چقدر حالمونو بد می‌کنن از دل ما که اصلا خبر ندارن

والا من خودم خیلی آدم ولخرجی هم نیستم ولی همیشه غر غر غررررر

آریایی و از نسل کوروش✨ 

من بابام جون ما و جون خودش در می‌آورد یک خرج کوچک میکرد ..ندار هم نبود

من بابام خیلی اینطوری نبود ولی شوهرم به شدت اینطوریه 

حتی شوهرخواهرمم خیلی دست و دل بازه و من همیشه حسرت میخورم 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

بابام بدون تایید خودش یدونه جوب کبریت هم نمیخره برای همین غر نمیزنه یعنی مامانم بخواد یه تیشرت بخره هم باید بابام باشه و بپسنده برای خواهر برادرم هم یا مامانم کلا نمیره یا میره و حرص میخوره تا بابام انتخاب کنه 

اگه بدونن چقدر حالمونو بد می‌کنن از دل ما که اصلا خبر ندارنوالا من خودم خیلی آدم ولخرجی هم نیستم ولی ...

نشنیده بگیر کار خودتو بکن

شاید غر میزنه دیگه خرید نکنی یا بهت بر بخوره 

ولی گوش نده 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
به پشمم نیست ،توصیه ام به شما هم همینه

اگه طرف خسیس باشه درست نمیشه 

خرید های ضروری انجام بده.توجه نکن غر میزنه