2777
2789
عنوان

گلدون و کوبیدم تو سر مامانم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سابقه کار تو بیمارستان روانی رو دارم ولی شما اولین نفری بودی که سر همچین موضوع مزخرفی به مادر خودت آسیب زدی برو بستری بشو حداقل مادرت راحت تر باشه 

هر کسی هر کاری هم انجام بده هیچ کدوم از ما حق انجام دادن خشونت رو نداریم باید این خشم الکی خودت رو کنترل کنی مشکل جنون داری 

دعا کنید بمیرمنمیشه برم دکتر چون قطعا بازم هزار تا قرص میده کع مامانم میگه نخور همینار و هم بزار کنا ...

برو سرکاری جایی مشغول شو 

از بیکاری زیادته چسیبیدی به اون سگ 

من خودم ژرمن داشتم واگزارش کردم به خاطر خانوادم 

اون وقت تو....😑

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝

من سابقه کار تو بیمارستان روانی رو دارم ولی شما اولین نفری بودی که سر همچین موضوع مزخرفی به مادر خود ...

اره نظره منم اینه باید بستری شه

احتمالا بره پزشک بهش نامه رو بده چند وقت اروم بشه عادی نیست

مگه بهتر از مادر هم داریم ؟

اره نظره منم اینه باید بستری شهاحتمالا بره پزشک بهش نامه رو بده چند وقت اروم بشه عادی نیستمگه بهتر ا ...

نمیدونید شماها این مادر تو بچگی چقدر منو اذیت کرد تروما های الانم رو مدیون اونم

آره نامه میده قطعا 

اره نظره منم اینه باید بستری شهاحتمالا بره پزشک بهش نامه رو بده چند وقت اروم بشه عادی نیستمگه بهتر ا ...

بله به نظر من هم نامه میده تازه داخل بخش عادی هم نباید باشه باید بره بخش بسته چون سابقه آسیب به خود و دیگران رو داره تازه مادر بودن به کنار حق اینکه کسی رو بزنیم رو نداریم ما اگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشد 

نمیدونید شماها این مادر تو بچگی چقدر منو اذیت کرد تروما های الانم رو مدیون اونمآره نامه میده قطعا

قابل درک نیست 

خیلی عصبیم کردی.

اگه خوزستان بودی میتونستم بگم کجا بری درمانت کنن 

کجا هستی؟