2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و با تجربه

115 بازدید | 12 پست

ما داریم خونه می‌سازیم و این ماه خیلی خرج کردیم و پولمون تموم شد( پس انداز طلا و سکه داره) بعد یه دفعه شوهرم گفت فردا میخوام برم فلان کار رو برای خونه بکنم من گفتم از کجا پول آوردی تو که نداشتی بهش بر میخوره و میگه دلم نمی‌خواهد بگم از کجا آوردم ازم این سوال رو نپرس چون من خودم بهتر می‌دونم و خودم تصمیم میگیرم به تو ربطی نداره( منظورش فروش همون سکه و طلاست)

شما بودین چه برخوردی داشتین؟ به نظرتون حق داره اینجوری بگه؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میدونی پس انداز طلا و سکه داره دیگ پرسیدنت چیه

خب یعنی من نباید بدونم میخواد سکه بفروشد یا طلا بفروشه یا اصلا چقدر میخواد بفروشه؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

آقا به غرورش بر خورده گفتی تو که پول نداری

واقعا این بر خوردن داره؟

خب پولش رو‌ خرج خونه کرده

وا طلا و سکه واسه این روزاست دیگه منم زنجیرمو که با کار کرد خودم خریده بودمو فروختم مبل خریدم الان ا ...

آخه من اصلا راضی به ساخت این خونه نبودم چون شریکی هست ولی هیچ اهمیتی به نظر من نداد 

و اینکه قرار بود طلا و سکه ها رو به جا بریم زمین بخریم

بذار بسازه برات مهم نباشه از کجا میاره. مهم اینه داره میسازه

آخه من به ساخت این خونه راضی نبودم چون شریکی هست و شوهرمم اصلا نمیخواد از حساب کتابش سر در بیارم

شاید لحنت بده که ناراحت میشه شایدم احساس میکنه غرضی از این پرسیدن داری 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
آخه من به ساخت این خونه راضی نبودم چون شریکی هست و شوهرمم اصلا نمیخواد از حساب کتابش سر در بیارم

اه متنفرم از کارای شریکی . نباید اجازه می‌دادی . حالا طلا و سکه هم می فروشه اخرش هم هیچی به هیچی

اه متنفرم از کارای شریکی . نباید اجازه می‌دادی . حالا طلا و سکه هم می فروشه اخرش هم هیچی به هیچی

هر وقت بهش فکر میکنم عذاب میکشم 

نمیدونم چرا فکر می‌کنه من دشمنشم

هر وقت بهش فکر میکنم عذاب میکشم نمیدونم چرا فکر می‌کنه من دشمنشم

حق داری به خدا . مردا یه جاهایی باید دور از جون همسر شما سرشون به سنگ بخوره . رها کن بزار هر کار میخواد بکنه می‌دونم دودش تو چشم شما هم می‌ره اما خب از قهر و ادا اصول در اوردنشون بهتره