2777
2789

پدر و مادری که ۴ تا بچه دارن 

یکی از بچه ها ازدواج کرده رفته ولی اون سه تا بچه هر روز توهین میشنون‌ 

مثلا مادره به پسر بزرگه میگه علاف و حمال در حالی که پسر بزرگه سرکار میره و خرج خودشو میده 

به دختر وسطه هر روز توهین میکنن درحالی که دانشگاه دولتی میره و خرج خودشو میده

خب چیکار کنن این بچه ها کلا از خونه برن ؟؟ یا بمونن و تحمل کنن ؟

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

نمک نشناسن و  در آینده این بچه ها مستقل بشن کاملا حق دارند که همچین پدر و مادری رو فراموش کنند 😐

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کنن کجا میخوان برن بعدم یه ازدواج موفق ورفت وامد کمتر

پول و طلا دارن 

چون از سن کم کار کردن و جمع کردن 

برای همیشه برن دیگ هم حتی جواب تلفونشونم ندن اونموقعه اس که قدرتو میفهمن ۶ ماهه همین کارو کردم

جدی همینکارو‌ کردی 

ایول 

کاری به پول وطلا ندارم ولی اگه خیلی بده اصلا قابل تحمل نیس ۳نفری خونه اجاره کننین زندگی کنین

جدی 

خودمم تو همین فکرم 

تو امضات نوشتی عاشق نیویورکی واقعا میخوای بری؟ زبان داری یاد میگیری؟

آیلتس زبان دارم🥲

ولی فک نکنم فعلا بتونم برم چون فعلا اونقدر پول ندارم بتونم مهاجرت کنم

وای ایران پر از اینجور مادر پدراست. به خصوص مادرها! توی جامعه کلا به زن ظلم می شه. می شه کلفت بی جیره و مواجب. زور می شنوه از شوهر و هزار تا بدبختی که تو جوونی کشیده وقتی بچه ها خیلی کوچک بودند. بعد اینقدر کشیده کشیده که زبونش تلخ شده! از عالم و آدم عصبانیه. زورش به کی می رسه؟ به بچه هاش.

شما اگر توی این سن بگذارید از خونه برید خب خیلی ضرر می کنید. هزینه ی جدا زندگی کردن خیلی هست. 

پیشنهاد من اینه که اولا ساعات زیادی خونه نباشید که هی بخواد غر بزنه. با دوستان و کتابخونه و غیره باشید. 

ساعات خونه بودن وقتی شروع می کنه به غر زدن یه هدفن بگذارید روی گوشتون که نتونه اعصابتون رو خرد کنه.
و از همه مهم تر! کارهای شخصیتون رو توی خونه انجام بدید. بفهمید اون مادر وظیفه نداره همچنان برای دختر و پسر بالای بیست سالش بپزه و بشوره. غذا بپزید. ظرف بشورید. لباس بشورید. بارش رو کم کنید. اون بهش فشار اومده. شاید اگر کارهاش کمتر باشه بتونه به اعصاب خودش مسلط بشه.