2777
2789
آفرین پول خونه از کجا جور کردی

طلاق گرفته بودم  بخاطر همین خیلی اذیتم کردن در حدی ک یه شب تا صبح بیرون خوابیدم تو  حیاط  زمستون بود یعنی باورت میشه ؟ منو نزاشتن  خونه وقتی حرفاشون یادم میاد میخوام تا صبح گریه کنم ولی بازم دلم خالی نمیشه یه بار درو بستم فقط با یه دست لباس رفتم 

الان خداروشکر خودمو جم و جور کردم الان اونقد زنگ میزنن همشون و گذاشتم بلاک

باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ایران پر از اینجور مادر پدراست. به خصوص مادرها! توی جامعه کلا به زن ظلم می شه. می شه کلفت بی جیر ...

ممنون از راهنماییت‌ گلم

مادر وظیفه آشپزی و نظافت نداره 

ولی خب پسری که ۷ صبح میره و ۸ شب برمیگرده چطور بیاد بازم آشپزی کنه ؟مگه انسان نیست ؟هیولا که نیست بتونه هم سر کار بره و هم بیاد آشپزی و نظافت کنه 

یا دختری که میره دانشگاه اونم تا عصر اونم شهر دور 

بیاد بشینه آشپزی کنه ؟؟

یا دختری بعدی که میره سرکار و عصر خونه برمیگرده بیاد آشپزی و نظافت کنه ؟؟

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

ممنون از راهنماییت‌ گلممادر وظیفه آشپزی و نظافت نداره ولی خب پسری که ۷ صبح میره و ۸ شب برمیگرده چطور ...

آره عزیزم. شما الان بری خونه ی جدا بگیری باید همه این کارها رو بکنی. یا باید شبا نون پنیر بخوری. زندگی همینه. شما ته دلت واقعا انتظار داری مامانت این کارها رو بکنه. ولی اینم انصاف نیست! اون برادر هم همین. همین الان بره خونه ی مجردی بگیره باید برنامه اش رو تنظیم کنه یه جوری برسه یه املت بتونه درست کنه. 

از منی که سال ها خوابگاه زندگی کردم و کارم می کردم بپرس. 

آره عزیزم. شما الان بری خونه ی جدا بگیری باید همه این کارها رو بکنی. یا باید شبا نون پنیر بخوری. زند ...

آره چنین انتظاری داریم‌ 

مگه مادر باید‌ فقط بخوره و بخوابه ؟ 

پس چرا ۴ تا بچه زایید ؟؟ خب نمیزایید‌ اگه مسئولیت پذیر نیست‌‌

داداشم‌ الان‌ چهل و پنج میلیون پول میگیره اگه خونه مجردی بگیره میره غذای آماده می‌خره نه اینکه بعد سرکار خسته کوفته بشینه غذا بپزه 

خواهرمم‌ که تو سلف میخوره 

خودمم ناهار میدن بهم ، برا شام هم میرم‌ آماده میخرم‌ 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

آره چنین انتظاری داریم‌ مگه مادر باید‌ فقط بخوره و بخوابه ؟ پس چرا ۴ تا بچه زایید ؟؟ خب نمیزایید‌ اگ ...

متاسفم براتون. طرز فکر شما غلطه...
مادر وظیفه اش فوقش تا 18 تا 20 سالگی باشه. برادر شما 45 میلیون حقوق داره دست بکنه توی جیب مبارک غذا بخره. از زحمت مادر کم کنه. کارگر بگیره هر از گاهی. چه قدر بی انصاف هستید.