2777
2789
عنوان

یه خانمی میگفت مردا چند تا چندتا دارن خیلی عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 57 پست

یا ضربه خورده یا همه رو. مث شوهر فامیل خودش میدونه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خودش چند تا چند تا داشته با این جمله که همه اینطورن و عادیه خودشو تسکین میده

کافر همه را به کیش خود پندارد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مردها نه، هرزه ها.

الانم خیلی از مردها پاک زندگی می‌کنند

کسانی که خودشون اینکاره هستند برای گول زدن وجدانشون اینجوری میگن که راحت باشند، مثل دزدی که میگه همه دزدی میکنن بخاطر همین منم دزدی میکنم، 

آدم وجود پاکش رو حتی اگر همه آدمهای دنیا خراب باشند خراب نمیکنه خودشو، 

همین فیلم یوزارسیف،  چه قدر قشنگ خدا پاداش پاکیش رو بهش داد و اونو از چاه به عرش اعلی رسوند؟

پاک زندگی کردن ثمره شیرین داره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مردها نه، هرزه ها.الانم خیلی از مردها پاک زندگی می‌کنندکسانی که خودشون اینکاره هستند برای گول زدن وج ...

اره منم معتقدم که افرادی هم هستن که پاک زندگی کنن من به شخصه دوست ندارم همسر آیندم همچین چندشی باشه واقعا خیلی زشته دستش به چند نفر خورده باشه

اصلا همچین چیزی نیست الان پسرای خواهر من یعنی واتساپ و اینستاشون پره از لیست بلاکی هرکی پیام میده فو ...

ولی خداییش قبول داری دخترایی که سالم زندگی کردن از شوهر شانس نمیارن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘