2777
2789
عنوان

یه خانمی میگفت مردا چند تا چندتا دارن خیلی عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 57 پست
اره درسته بعضیا سخت گیر و عامی هستن

چقد تفکرات شما خواص، حال بهم زن و آسیب زننده هست، شماهایی که دنبال عادی سازی مسائل غیر اخلاقی هستین و با آب و تاب دادن و بازی کردن با کلمات سعی دارین حرفاتونو توجیه کنین و به خورد بقیه بدید

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بآور میکنی خدا پاداش پاکیت رو بهت میده.من قبل ازدواجم با هیچ جنس مخالفی هیچ رابطه ای نداشتم و شکر خد ...

خدا برکت بده به زندگیتون واقعا این زندگی خیلی ایده آل و زیباست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تفکرات شما خواص، حال بهم زن و آسیب زننده هست، شماهایی که دنبال عادی سازی مسائل غیر اخلاقی هستین ...

کار رو جایی رسوندن که یه عده دخترها فکر میکنند با رابطه نامشروع جذاب قبل ازدواج میتونند یه مرد رو وابسته و پایبند خودشون بکنند....

حیف این عده دخترانم مادرانی نداشتند که بهشون بگه اگر مرد وابسته بدن زن میشد صنعت فحشا به وجود نمی اومد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من که گفتم همسر شرعی و قانونی .اما خارج از ازدواج رو هر چقدر هم جلوه بدی و اسم قشنگ روش بزاری تهش ک ...

چقدر شماها عجیب و وقیحید چجوری میتونی به راحتی به نودونه درصد مردم جهان توهین کنی و بگی کثیفو چندش ! درجریانی تو قران نوشته هر امتی وقتی با قوانین و فرهنگشون به چشم زوج به هم نگاه کنن پس بچه هاشون حلالزاده هستن ؟ یا قرانو تاحالا نخوندی و فقط راجب مسایل کمر به پایین مسلمون میشی فقط ؟

خدا برکت بده به زندگیتون واقعا این زندگی خیلی ایده آل و زیباست

زنده باشی عزیزم. 

الهی خدا به شما و هر کی که پاک زندگی میکنه همسری مثل خودش بده که آرامش هم باشند ❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چقدر شماها عجیب و وقیحید چجوری میتونی به راحتی به نودونه درصد مردم جهان توهین کنی و بگی کثیفو چندش ! ...

@niniyar‍ 

چقد تفکرات شما خواص، حال بهم زن و آسیب زننده هست، شماهایی که دنبال عادی سازی مسائل غیر اخلاقی هستین ...

چقدررر توهین میکنید به بقیه تفکرات والا با داعش فرقی نداری …. حال بهم زن بوی گند تعصب تو هست هرکی اسلامی زوج نشه حال بهم زن و کثیفه و فقط زوجهای مسلمان تمیزن ؟؟ چرا وهن دین و تفرقه میکنید ؟؟؟ منو همسرمم قبل ازدواج رابطه داشتیم اتفاقا خاص شمایید وگرنه رابطه و دوستی بلند مدت همه جا اوکیه

@niniyar‍

جواب حرف منطقی 🤣🤣وای ترسیدم الان حساب ارزی بانک سوییسم بلوکه میشه … البته شماها همتون شبیه یه کلیشه یکشکل هستید و قدرت تفکر و تحلیل ندارید طوطی وار فکر میکنید و تحلیل نمیکنید

زنده باشی عزیزم. الهی خدا به شما و هر کی که پاک زندگی میکنه همسری مثل خودش بده که آرامش هم باشند ❤️

هعی اخه اطراف ما و هم نسل های ما همه مردها هرزه هستن خودم این رو میدونم و دلم راضی نیست به رابطه با اینا تمام خواستگار هام هرزه هستن باورت میشه 

اره بعضیام بی بندوباری و رابطه نامشروع براشون عادیه

هرچی تو باهاش موافق نبودی بی بندو باریه ؟؟؟ میدونی این کلمه یعنی چی یعنی فحشا ! فحشا یعنی برای یه لقمه نون بری تن فروشی کنی ! نه با عشقت ارتباط داشته باشی ذهنتون شیطانی و سیاهه

هعی اخه اطراف ما و هم نسل های ما همه مردها هرزه هستن خودم این رو میدونم و دلم راضی نیست به رابطه با ...

صبر کن ، به وقتش ، از جایی که فکرش رو هم نمیکنی خدا کمکت میکنه ، هنوز هم تو نسل شما دختر و پسرهای مثل خودت فراوون هستند، آنقدر دنیا به همون کثافتی که یک عده ازش حمایت می‌کنند نیست، منتها اونا با بی ادبی و وقاحت میخان رفتار زشت شونو درست جلوه بدن ، اما اصلا نمیشه به صورت خورشید خاک پاشید، پاکی و نجابت همه جای دنیا ارزشمنده، گول این حرفا رو نخور عزیزم،  اونا حتی ارزش حرف زدنم ندارن، اصلا بهشون فکر نکن 

صبر کن ، به وقتش ، از جایی که فکرش رو هم نمیکنی خدا کمکت میکنه ، هنوز هم تو نسل شما دختر و پسرهای مث ...

میدونم امیدوارم افرادی که مثل من هستن و متعهد یکی مثل خودشونرو پیدا کنن زندگی با آدمی که با هر کسی هست راحت نیست اصلا 

هرچی تو باهاش موافق نبودی بی بندو باریه ؟؟؟ میدونی این کلمه یعنی چی یعنی فحشا ! فحشا یعنی برای یه لق ...

رابطه جنسی با هر کسی غیر همسر بی بند و باریه

رابطه جنسی اسمش رابطه زناشوییه یعنی بین زن و شوهر

تا زمان تبدیل عشقت به شوهر صبر کن

ته رابطه که مشخص نیست به ازدواج میانجامه یا نه فرض کن تهش دختر و پسر از هم جدا بشن بعد برن با یکی دیگه دوست بشن و یکی دیگه بشه عشقشون و با اینم رابطه و همینطور برن جلو 

اگه هدف اشنایی برای ازدواجه لزومی به سک.س نیست ولی تو این روابط هدف همون سک.سه

تو میتونی به شوهرت بگی قبل تو دو نفر دیگه عشقم بودن با اونا هم سک.س داشتم یبار هم سقط کردم عادیه براتون؟

ته این رابطه با عشق ها میشه نوزاد های توی سطل اشغال

اون دخترایی که بعد اینکه عشقشون فهمید حاملن عشقشون غیبش میزنه و دختر میمونه با شکم بالا اومده 

همینجوری زگیل و ایدز زیاد میشه وگرنه اگه هرکس با همسرش رابطه داشته باشه از کجا میخوان بگیرن