2777
2789
عنوان

یه خانمی میگفت مردا چند تا چندتا دارن خیلی عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 57 پست
رفتار سالمی هست اما متعدد نه

رفتار سالم؟ رابطه بدون تعهد و خارج از عرف و شرع و قانون؟ 

خب یکی یکی میشه زیاد.

یکی باشه درسته اما اون یکی فقط همسر شرعی و قانونی آدمه.

خیلی ببخشید خارج از این چارچوب میشه سم، میشه کثافت.

آدم با یه قاشق سم هم میمیره، با یه دبه سم هم میمیره، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو مجردی مردا که نیستی دلبخواه شما یا هیچکس دیگه نیست واقعا به چیز عادیه گرچه خوشایند نیست

میدونی بنظرم زنها اونقدر رو میدن به این مردها میخوان راحت کارشون رو راه بندازن مثلا با ۲۰۰ تومان حداقل مرد هم میگه چرا زن بگیرم چرا مسئولیت قبول کنم این هرزه ها هستن کارشون رو راه میندازن 

رفتار سالم؟ رابطه بدون تعهد و خارج از عرف و شرع و قانون؟ خب یکی یکی میشه زیاد.یکی باشه درسته اما اون ...

تو مغزت سالها اینجوری ایزوله شده باهات بحث‌نمیکنم‌چون با دریل بتن کوبی هم تغییری توش ایجاد نمیشه … اره عزیزم نودونه درصد مردم دنیا کثیفو لجنو گندن فقط شما خوبی و امثالت … درضمن از کجا میدونی محرم نیستن ؟ 

رفتار سالم؟ رابطه بدون تعهد و خارج از عرف و شرع و قانون؟ خب یکی یکی میشه زیاد.یکی باشه درسته اما اون ...

من خودم خیلی متعهد هستم با یکی باشم میمیرم به پاش ولی بعضی از افراد چرا چند تا چندتا دارن نمیدونم وجدان دارن یا نه 

اره منم معتقدم که افرادی هم هستن که پاک زندگی کنن من به شخصه دوست ندارم همسر آیندم همچین چندشی باشه ...

بآور میکنی خدا پاداش پاکیت رو بهت میده.

من قبل ازدواجم با هیچ جنس مخالفی هیچ رابطه ای نداشتم و شکر خدا همسری نصیبم شد که پاک تر از برگ گل هست و اونم مثل من هیچ تجربه ای از جنس مخالف نداشت.

ما عشق دوست داشتن و همه چیز رو برای اولین بار با هم تجربه کردیم و بسیار دلچسب بود و عالی.

اینکه فقط یه رابطه تا ابد تو ذهنت هست زیباست و فراموش نشدنی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تو مغزت سالها اینجوری ایزوله شده باهات بحث‌نمیکنم‌چون با دریل بتن کوبی هم تغییری توش ایجاد نمیشه … ا ...

من که گفتم همسر شرعی و قانونی .

اما خارج از ازدواج  رو هر چقدر هم جلوه بدی و اسم قشنگ روش بزاری تهش کثافته، و بدترین چیزش اینه که بیشترین آسیب رو خانم میبینه تو این رابطه های بی قید