2777
2789
عنوان

بودن‌ زن مرد نامحرم‌ درخانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 84 پست
سلام شما میرید نظافت خونه چقدر پول میگیرید چیکارها انجام میدید. منم میخام انجام بدم. امانمیدونم چیک ...

عزیزم کل کارای خونه باید بری شرکت ثبت نام کنی یا آگهی بزنی برا گار بسته به کارای خونه حقوق میدن همه جور هست پرستاری سالمند ببین چی دوست داری همونو برو فقط این کار خطرناکه همه جا نرو شرکت هم مراقب باش همه شرکتی نری مجوز داشته باشه خدا نکرده فردا چیزی بشه بتونی پیگیر شی اگه هم‌ شخصی میخای بری باید حواست باشه کجا میری همه خونه نرو بعصی آقایون آگهی میزنن خودشون را خانم‌ جا میزنن من فقط خونه اقوام وآشنا میرم همین غریبه نمیرم همسایه هم‌ فقط خونه خانم‌های تنها میرم یا اونا که خاطرم جمعه ایشون ولی خوب شک داشتم ولی نمیرم بهتره میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بعد خودشون باشن بخوان برا کار برن فیلاخالدون طرف رو درمیارن که اعتماد کنن نکنن برن نرن به این ب ...

بله اتفاقا اونا که میخان من برم براشون کار کنم جیک پیک منو می‌کشن بیرون تا خاطر جمع نشن نمیگن بیا کارکن بعد اینجا یه کلمه حرف میزنم‌ سریع میگن فضولی وقتی ربطی به من داره باید حواسم جمع بشه خیلی خانمها تو همین خونه کاری بشون تجاوز شده هزار بلا سر آدم میاد بعد میگن فضولی یه کلمه یاد گرفتن قضاوت قضاوت وقتی هست تو خلوت شخص باشه به خودش ربط داره ولی وقتی ربط به من داره باید پرس جو کنم فردا چیزی بشه میگند خودت کرم داشتی رفتی نمیگن برا نون‌زحمت کشی رفتم که میگن خودت رفتی 

اینا اولش که مشروب میخورن اون یخشون مریزه بعد بدون عذاب وجدان رابطه برقرار میکنن البته مشخصه که اینا ...

رابطه نمیخام برا کار سوال کردم کارم نظافت خونه است گفت بیا خونم کار بعد خودش این مسائل را تعریف کرد ترسیدم

بله اتفاقا اونا که میخان من برم براشون کار کنم جیک پیک منو می‌کشن بیرون تا خاطر جمع نشن نمیگن بیا کا ...

باریکلا خیلی مراقب خودتم باش ادمای کثیف زیادن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ممنون گلم‌دلسوزانه راهنمایی کردی خدا راهت را روشن کنه عزیزم

🥰🌹😘

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️