2777
2789
عنوان

بودن‌ زن مرد نامحرم‌ درخانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 84 پست
مادرش تعریف می‌کرد بخدا من نمیدونم آخه من محجبه ام میکه بجا کار تو خونه مردم به خودت برس مرد پولدار ...

تو حق داری منم باشم نمیرم همچین جایی 

مرد نامحرم نامحرمه چه تو خونه باشه چه تو مجازی و این حرفا🙂

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم به من ربطی نداره دین هرکس مربوط به خودشه من کارم خونه کاری هست اینم هی اصرار برم خونش کار ک ...

سلام شما میرید نظافت خونه چقدر پول میگیرید چیکارها انجام میدید.  منم میخام انجام بدم. امانمیدونم چیکار هایی باید انجام بدم 

اره میان بخدا مسخره میگنن می‌خندن میگن فضولی اصلا هرکار میخاد بکنه من مستاجرم اکثر خونه همسایه ها می ...

ولشون کن این نوع افراد رو 

شما کارت درسته 

افرین 

همیشه حواست باشه کجا پا میذاری 

یکی از سختترین کارها اعتماد هست 

که توی شغل شما معنا نداره 

در یک لحظه در یک ساعت باید تصمیم بگیری بری یا نری 

خونه طرف 

برا همین میگم اصلا پاتو اونجا نذار 

نون اونا خوردن نداره حتی 

خونه ای که توش معلوم نی چه کارا میکنن 

قضاوت و این حرفا رو هم ول کن 

همینکه اینا رو تعریف کردی یعنی ادم درستی نیستن 

اگرم گفت باز 

رک بگو نه نمیتونم بیام یه نفرو میشناسم میفرستم اگه میخوای 

بعد چند روز بگو 

اونم سرش شلوغه نمیاد 

باز گفت نرو 

بذار قهر کنه راحت شی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ببین تو بدبینانه تمرین حالت ممکن و در نظر بگیر شاید بخواد تو رو قاطی خودشون کنه معلوم نیست چیکارا می ...

مجردم منم فکر کردم شاید قصدش همین باشه آخه گفت مشروب خوردی گفتم نه من نماز میخونم نجسی نمیخورم .امروز اومد گفتم نه ناراحت شد بعد میگم‌ نکنه دلش شکسته باشه گناه کرده باشم

اره میان بخدا مسخره میگنن می‌خندن میگن فضولی اصلا هرکار میخاد بکنه من مستاجرم اکثر خونه همسایه ها می ...

رودروایسی چیه، اصلاااا نرین که به صلاحتون نیست، اون پول هر چقدرم باشه اونقدر ارزش نداره که به خاطرش حیثیت و آبروتون به خطر بیفته، بقیه فکر کنن خدایی نکرده شما هم از اون قماشین! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اینکه هنوز نیومدن بگن قضاوت نکنید تعجب کردم

والا 

بعد خودشون باشن بخوان برا کار برن 

فیلاخالدون طرف رو درمیارن که اعتماد کنن نکنن برن نرن 

به این بنده خدا میگن برو بیا سرتو بنداز پایین کارتو کن 

پشت درای بسته ی خونه که اصلا هیچ امنیتی نی 

اسمشم میذارن فوضولی !!!!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

درسته حق با شماست

❤ ان شالله خدا در عوضش یه موقعیت شغلی بهتر براتون فراهم میکنه 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

والا بعد خودشون باشن بخوان برا کار برن فیلاخالدون طرف رو درمیارن که اعتماد کنن نکنن برن نرن به این ب ...

من‌حس میکنم‌وقتی میگن قضاوت نکنید خودشونم از همون دسته آدما هستن.  خیلی زورم میگیره از این جمله

‌‌‌

من‌حس میکنم‌وقتی میگن قضاوت نکنید خودشونم از همون دسته آدما هستن. خیلی زورم میگیره از این جمله

اصلا این کلمه قضاوت نکنید اره خیلی روی مخ هست 

اتفاقا باید تمام جوانب رو سنجید و قضاوت کرد 

برا ازدواج برا کار برا دوستی و ...