2777
2789
عنوان

بودن‌ زن مرد نامحرم‌ درخانه

928 بازدید | 84 پست

بچه ها ما یه همسایه داریم این زنه آدم بدی نیست یعنی به این اون کمک میکنه ولی همکار مردش را میاره خونه اش مشروب هم میخورن چندبار گفته بیا خونم چون من کارم نظافت خونه است میگه عین برادرم هست نگاه جنسی نداره منم‌ نمیخام گناهش را بشورم مرد هم دیدم نمیتونم بگم نگاه جنسی داره واقعا چون مرد سربه زیری بود ولی زنه خیلی اصرار داره با من دوست بشه حالا چند سری دیدم مشروب میخورن دروغ هم زیاد میگه زنه ولی نمیدونم برم یا نرم مرده شبها خونه زنه میمونه به مدیر مجتمع گفته برادرمه زنه هم یه دختر ۱۸ ساله داره نمیخام گناهش را بشورم یعنی ممکنه با هم رابطه داشته باشن ولی به من نگند یعتی زنه جلوش حجاب نداره ولی زن بدی هم نیست میگه عین برادرم هست البته زنه دختر بزرگش با مردای پولدار میپره براش خونه خریدن ولی نمیدونم مادرش هم این طوره این مرده زن داره ولی متارکه کردن مرده نه پول داره نه خونه نه ماشین فقط همکارش هست میگه عین برادر من میمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اصلا و ابدا سراغشون نرو 

حرفی هم به بقیه نزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دیگه مشخص همه چی

قطعا حتی سلام و علیکت هم باهاش قطع کن

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید