2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکار کنم اون صحنه ها از بس یادم میان که دیوونه شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 26 پست
چە خوب کە از دلت درمیارەولی کارای زشتشو توجیە نمیکنە.....من پدرم نمیزنە ولی بعضی وقتا خیلی بد میشە و ...

همینکه نمیزنه کافیه

حتی یا تخقیرت کنه یا حرفای بدی بزنه هم اشکال نداره

چون میدونی وقتی داره میزنتت حس میکنی تو زندانی💔

چیزی ب ذهنم نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه دیگه تروما برات بوجود اومده 

حتما حتما با مشاور صحبت کن، مگه نمیگی هرچی میخوام برام فراهم میکنه پس یمدت خودتو بزن به افسردگی و غذا نخوردن و اینا، هیچ حرفی هم نزن، سکوت کن، کاری هم نکن که بری رو مخش، 

بعد که اومد سمتت ببینه چته و باهات صحبت کنه گریه زاری کن بگو حال روحیم خوب نیس باید برم مشاوره 

اینجوری راضی میشه 

وقتی رفتی مشاوره از همون بچگیت براش تعریف کن تا الان، 

درست میشه 

من دوستم مشاوره برام تعریف میکنه همچین مراجعه کننده هایی مشابه شما داشته و هم خودشون درمان شدن هم به طریقی پدر رفتارش رو ترک کرده 

خب معلومه دیگه تروما برات بوجود اومده حتما حتما با مشاور صحبت کن، مگه نمیگی هرچی میخوام برام فراهم م ...

مطمعنم پدرم این عادت بدشو ترک نمیکنه

از بچگیم میزد از وقتی ۶ ساله بودم

اگه دلش میسوخت یا رفتارشو تغییر داده بود تا الان عوض شده بود ولی مطمعنم ازش

با مشاور نمیتونم راحت باشم🥲

چیزی ب ذهنم نمیرسه

مطمعنم پدرم این عادت بدشو ترک نمیکنهاز بچگیم میزد از وقتی ۶ ساله بودماگه دلش میسوخت یا رفتارشو تغییر ...

من دروغ که نمیگم موارد مشابه به شما اوکی شدن، پس پدر شما هم اوکی میشه، طرف اعتیاد رو میتونه ترک کنه بعد چنین رفتاری رو نمیشه ترک کرد؟ 

هیچکس اولش با مشاور راحت نیس حتی مواردی هستن که اصلا نمیتونن مشکلشون رو بیان کنن

و هنر و تخصص مشاور اینه که کاری میکنه تو باهاش راحت صحبت کنی، خودش سوالاتی میپرسه که راحت بیان میکنی 

یبار تجربه کنی مطمئن باش برام دعا میکنی 

من دروغ که نمیگم موارد مشابه به شما اوکی شدن، پس پدر شما هم اوکی میشه، طرف اعتیاد رو میتونه ترک کنه ...

چشم عزیزم

امتحان میکنم

اگه زیاد بهم فشار اومد حتما میرم چون چاره ای غیر از این نیست

چیزی ب ذهنم نمیرسه

من دروغ که نمیگم موارد مشابه به شما اوکی شدن، پس پدر شما هم اوکی میشه، طرف اعتیاد رو میتونه ترک کنه ...

بعد اصن حالا خوب شدن یا خوب نشدن پدرت به کنار، تو برا خودت برو مشاوره، قراره بالاخره یه روز برا خودت زندگی کنی، و این تروما ها فشار سنگینی بهت وارد میکنن،، تو روابط به مشکل میخوری، توو زندگی شخصی با همسرت... تو رفتارت با بچت... همه و همه تاثیر داره

درست میگی عزیزم اما این تصورات من یه چیز غیر ارادیه💔یعنی دست خودم نیساتفاقا چندروزه مریضه و دارم دی ...

الهی. میدونم غیر ارادیه ، ولی تو میتونی ذهنتو دست کاریش کنی،  این دفعه امتحان کن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

الهی. میدونم غیر ارادیه ، ولی تو میتونی ذهنتو دست کاریش کنی، این دفعه امتحان کن

ن دیگه بمیرمم چیزی نمیگم

وقتی اینکارارو میکنم خودم دارم اسیب میبینم

مجبورم خودمو کنترل کنم

چیزی ب ذهنم نمیرسه