2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 62 پست
زناهم افتخار شده؟

مشکل بینایی داری عزیزم؟؟ازاولش از دست ادمایی مثل شما گفتم ن افتخار داره ن چیزی این زندگی شخصی منخ

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چی بحث کردین اگه خواستی بگو اما بحث تو نامزدی اینا زیاده اکثرا پس پیام نده تا خودش پیگیر شه

دوماه دیگه عروسیمه

من تا الان کلا چیز گرونی نخواستم ازش

دیگه خیلی چیز گرونی بخوام ازش ی ساعت ۵ میلیونی بوده

ی میکاپ کار میشناختم

کارش فوق العاده ۶۵ میل

گفتم میرم اونجا گفت یکم قناعت کن دستم خالیه و

گفت میدونم زیادی راه میای باهام واسه برو جایی ک یکم پایین تر بگیره منم روانم بهم ریخت

راستش از نظر مالی فرق داریم

من هر چی خواستم فراهم بوده برام

تحمل سختی و نداشتن و ندارم

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

من خودم تحمل نداشتم اصلاخودم این وسطم چیم پس

اخه مشگلی نداره اصلا این حرفا چرندی بیش نیست😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

امضات عالیه بقول شوهر سابقم اون یه ذره اندازه سکه مگه چیه که خیلیها بخاطرش خودشونو میکشن منطورش این ...

بله همسرمن دوران دوستی ی حرف قشنگی زد

ک اینجا خانما هیچ درکی ازش ندارن ونمیشه گف😂

نمیدونم اصلا به این تاپیک ربط داره یا نه اما اگه هروقت شوهرتون بعد رابطه بازم بغلتون کرد نوازشتون کرد و گفت دوستت دارم یعنی واقعا عاشقتونه اما اگه فقط قبلش اینکارا رو کرد یعنی فقط داره میگه میخوام باهات باشم

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
این نظر شخصی شماست اون نظر شخصی منه هرچی صلاحتونه

بله نظرتون محترم

ولی تفکر اشتباه اشتباست چ شما بگی چ من

اگ اینطورباشه پس تااخر عمر نباید رابطه داشت  ک مرد تشنه باشه دیگه😑😂

نمیدونم اصلا به این تاپیک ربط داره یا نه اما اگه هروقت شوهرتون بعد رابطه بازم بغلتون کرد نوازشتون کر ...

ما ک هم قبلش داریم هم بعدش

نمیدونم من

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

ماهم نه قبلش داریم نه بعدشخیلی بیشعوره😂

شما که پس کاملا رو راست هست و هدف اصلیش رو بدون لفافه بیان میکنن😂😂😂

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
۶۵ میلیون خیلی زیاد نیس 😐ببخشا اصلا ثروتمندم باشی خدایی زیاده

عاره منم  نظرم همینه   هرچقدرم  باشه  یه ارایشه برا یه شب آدم انقد  هزینه کنه؟

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩