2777
2789
عنوان

یه جهیزیه گرون و آنچنانی که دیدید شامل چه چیزهایی بوده 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 76 پست
اگه پدرت جهیزیه رو میخرد سخت نگیر اما اگه تهیش با خودت هست بخر . درمورد سوالت هم فرش دستباف داشت

فرش دستباف مگه سه چهار میلیارد نیست ؟؟؟ اینا که من میبینم 

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

تقریبا شامل همون چیزهایی هست که همه می خرند، فقط از بهترین و گرون ترین جنس و مدل.

خداروشکر سر از مارگ اصلا در نمیارم فقط مامانم میگه بهترین مارک هارو برات خریدم البته دروغ هم نمیگه تا اونجایی که میبینم 

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرون بودن دو جور میشه یکی اینکه همون چیزای اصلی و معمولی که همه میخرن رو بری از بهترین و معروف ترین برند و آخرین مدلش رو بخری یا اینکه بری خیلی چیزایی که خیلی کاردبردی نیست خرید کنی مورد اول به نظرم ارزش داره اما مورد دوم نه خیلی مگه اینکه طرف تیلیاردر باشه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

از قیمتش خبر ندارم الان ولی به مترش بستگی دارد . البته اون خانم دندانپزشک بود و همسرش هم پولدار بود. خریدنش براش سخت نبود

گرون بودن دو جور میشه یکی اینکه همون چیزای اصلی و معمولی که همه میخرن رو بری از بهترین و معروف ترین ...

ماشین ظرفشویی نداشته باشی بهت نمیگه فقیر؟؟ یا مثلاً آبسردکن یا مجسمه میلیونی.؟؟؟

خیلی چیزا تازه اگر اشتباه نکنم حدود ۲۰ سال پیش که مادر و پدرش رفتن حج براش سرویس تخت ۷۰۰ میلیونی خری ...

یه چیزی بگید خودتون باورتون بشه!

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

ماشین ظرفشویی نداشته باشی بهت نمیگه فقیر؟؟ یا مثلاً آبسردکن یا مجسمه میلیونی.؟؟؟

نه برای چی باید بگن فقیر؟؟

کی اصلا میخواد بگه؟؟؟؟؟ 

بشخصه حرف دیگران برام مهم نیست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
از قیمتش خبر ندارم الان ولی به مترش بستگی دارد . البته اون خانم دندانپزشک بود و همسرش هم پولدار بود. ...

اون هزینه که میگیرن بخاطر دست رنجش و طرح های تاریخی و... هست من می‌خوام طرح مینیمال بخرم

۷۰۰؟؟؟؟الان تو ملیاردا هم تخت ۷۰۰ملیونی قفله بیست سال پیش نصف شهرو باهاش میخریدی

😂😂

۳ و ۴ میلیارد چیه مگه فرش نقش ماهی تبریز ۳۰۰ پتری میخوای بخری😂😂

فرش دستباف جدیدا دیدم ۶۰م سایز اتاق بود

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
نه برای چی باید بگن فقیر؟؟کی اصلا میخواد بگه؟؟؟؟؟ بشخصه حرف دیگران برام مهم نیست

نمی‌دونم والا شاید بقیه چیزی نگن اما مقایسه کردن حالم رو بد کرده