2777
2789
عنوان

یه جهیزیه گرون و آنچنانی که دیدید شامل چه چیزهایی بوده 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین ظرفشویی نداشته باشی بهت نمیگه فقیر؟؟ یا مثلاً آبسردکن یا مجسمه میلیونی.؟؟؟

حالا ماشین ظرف شویی باز کاربردیه اما واجب نیست حتما اون دو مورد دیگه هم که گفتی که اصلا کاربردی نیستن مگه شما خونه چند میلیاردی داری که میخوای مجسمه میلیونی داشته باشی اصلا خونتون چند متریه‌؟ 

خونس ها اداره یا موزه نیست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
نمی‌دونم والا شاید بقیه چیزی نگن اما مقایسه کردن حالم رو بد کرده

هیچوقت نباید خودتو با کسی مقایسه کنی چون با دیگران شرایطت یکی نیست و اینکه هرکس ایراد میگیره رو اصلا به حساب نیار

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
گرون بودن دو جور میشه یکی اینکه همون چیزای اصلی و معمولی که همه میخرن رو بری از بهترین و معروف ترین ...

دقیقا

و اتفاقا مورد دوم کار عقده ای هاست

چون میخوان یه کار جدید و تو چشم بکنن.در حالی که همونا اقلام اصلی رو معمولا جنس آشغال می خرن

سال ۸۳ من جهیزیه خریدم با بیست تومن ،دو دست مبل و سه تا فرش دستبافت نایین و لوازم برقی همه ژاپنی و کره ای و ظروف فرانسوی

اما عروس همه شوهرم هم جهیزیه آورد ۴۰ میلیون اون موقع خییییلی پول بود

فرش های اون همه ابریشم بود یخچال و وسایلاش آمریکایی بود و مبلمانش همه برند بود

ماشین ظرفشویی نداشته باشی بهت نمیگه فقیر؟؟ یا مثلاً آبسردکن یا مجسمه میلیونی.؟؟؟

آبسرد کن اصلا رایج نیست 

اداره نیست که

مگه چقد میخاین اب بخورین

از ابسرد کن یخچال استفاده کنین یا بطری اب بذارین 

فک کنم چهره قشنگی هم به خونه نده آبسردکن

زمستون هم بلااستفاده میمونه 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

آبسرد کن اصلا رایج نیست اداره نیست کهمگه چقد میخاین اب بخوریناز ابسرد کن یخچال استفاده کنین یا بطری ...

اتفاقا شیکه رنگ مشکی بزاری توی آشپزخونه 🫠🫠اما خیلی دو دلم

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️