2777
2789

برام سواله یه جهیزیه گرون شامل چه چیزهایی بوده؟؟ از نظر شما چه وسایلی زیاده روی هست؟؟ 

دلم میخواد از این آبسردکن ها بخرم اما دلم برا بابام میسوزه الان عکسشو می‌فرستم 

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ابسردکن میخوای چیکار چیزای مارک و انواع سرویس بلور و فلزی و اینا

بلور و فلزی چیه 

من سرویس چوب گرفتم سرویس چینی پرسین الیزابت سرویس ال طلایی با دوتا آرکوپال 

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️

الان همه میان میگن نقره و برنز و مس

آخه بعضی هاش از مد افتاده 

خیلی چیزا تازه اگر اشتباه نکنم حدود ۲۰ سال پیش که مادر و پدرش رفتن حج براش سرویس تخت ۷۰۰ میلیونی خری ...

۲۰ سال پیش با ۷۰۰ میلیون ۱۰ تا خونه میخریدن

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

خیلی چیزا تازه اگر اشتباه نکنم حدود ۲۰ سال پیش که مادر و پدرش رفتن حج براش سرویس تخت ۷۰۰ میلیونی خری ...

نه دیگه در این حد 😂😂