دختر_دریا_83 مدیر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 2832 عنوان یه جهیزیه گرون و آنچنانی که دیدید شامل چه چیزهایی بوده 🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 78 پست برام سواله یه جهیزیه گرون شامل چه چیزهایی بوده؟؟ از نظر شما چه وسایلی زیاده روی هست؟؟ دلم میخواد از این آبسردکن ها بخرم اما دلم برا بابام میسوزه الان عکسشو میفرستم حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️ دیروز | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 576 اتفاقا شیکه رنگ مشکی بزاری توی آشپزخونه 🫠🫠اما خیلی دو دلم فک کنم خرج اضافه هست جاش همون ظرفشویی رو بگیرنگرفتی هم نگرفتی بازاگه بابات سختشه، گناه داره تو این گرونی ملاحظش کن همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
sepidarmm عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 2840 دقیقاو اتفاقا مورد دوم کار عقده ای هاستچون میخوان یه کار جدید و تو چشم بکنن.در حالی که همونا اقلام ا ... خب چون دیگه وسعشون نمیرسه برای همین جنسای بنجول میخرن اما من معتقدم آدم یه چیز بگیره ولی خوبشو بگیره <یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
دختر_دریا_83 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 2832 فک کنم خرج اضافه هست جاش همون ظرفشویی رو بگیرنگرفتی هم نگرفتی بازاگه بابات سختشه، گناه داره تو این گ ... سختش که هست 🥲 حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️
detect عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 1960 خب چون دیگه وسعشون نمیرسه برای همین جنسای بنجول میخرن اما من معتقدم آدم یه چیز بگیره ولی خوبشو بگیره اگه پول همون خرت و پرتای اضافه رو بدن می تونن چیزای بهتری بخرناما می خوان حرکت جدید بزنن به خیال خودشون
detect عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 1960 سختش که هست 🥲 چه دختر بی رحمی هستیحالا اگه وسیله واجب بود یه چیزی
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 576 سختش که هست 🥲 نخر پس لااقل ابسرد کن رو نگیر واقعا چیز خوبی واسه جهیزیه نیستبغیر من چن تا کاربر دیگه هم بالا گفتن چیپه و شبیه اداره میشهخاله منم ازدواج کرد، چایساز نداشت ماشین ظرفشویی نداشت بعدا رف تو خونه خودش گرفتزیاد سخت نگیرشما خودتون شاغلین؟ همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
دختر_دریا_83 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 2832 چه دختر بی رحمی هستیحالا اگه وسیله واجب بود یه چیزی شاید نخرم باید روی خودم کار کنم ... حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️
صباسلین عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 796 حالا اگه خونت دوبلکس بود میخریدی میزاشتی طبقه بالا یه توجیهی داشت ولی آخه تو آشپزخونه
دختر_دریا_83 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 2832 نخر پس لااقل ابسرد کن رو نگیر واقعا چیز خوبی واسه جهیزیه نیستبغیر من چن تا کاربر دیگه هم بالا گفتن چ ... نه عزیزم من دانشجو ام ۲۰ سالمه حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️
دختر_دریا_83 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 2832 حالا اگه خونت دوبلکس بود میخریدی میزاشتی طبقه بالا یه توجیهی داشت ولی آخه تو آشپزخونه مگه جاش تو آشپزخونه نیست ؟ حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 576 نه عزیزم من دانشجو ام ۲۰ سالمه ااها موفق باشیاگه باباتون سختشه همون بعدا خونه شوهرت میگیری دنیا رو زیاد سخت نگیر ماشین ظرفشویی هم چیز خیلی اجباری ای نیسدو نفرین ظرفاتونو میشوری خودتمهمونم بیاد فوقش یروز یکم زحمتت میشه هرچند مهمون معمولا خودش میشوره همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
mohaddesehمحدثه عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 523 با 700 میلیون 20 سال پیش میشد نصف شهرو خریداشتباه نمی کنی؟ همه مونده بودن ۲۰ تا ۱۵ سال پیش بود (یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)
mohaddesehمحدثه عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 523 نه دیگه در این حد 😂😂 همه مون مونده بودیم والا (یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 576 مگه جاش تو آشپزخونه نیست ؟ راس میگه جایی که یخچال هست یا نزدیکش یخچال هست ابسرد کن خیلی بی معنی و خنده داره شما فرض کن مثلا دوتا سطل اشغال رو کنار هم بذاری معنی میده؟( بدون درنظر گرفتن تفکیک اینا) اگه دوبلکس بود و دسترسی ب یخچال سخت بود باز یچیزی همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
دختر_دریا_83 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 2832 ااها موفق باشیاگه باباتون سختشه همون بعدا خونه شوهرت میگیری دنیا رو زیاد سخت نگیر ماشین ظرفشویی هم چ ... نه خونواده خودم و همسرم شلوغ نیستن اصلا تازه زیادم نمیان ظرف شستن با دست هم دوست دارم😂😂اما خب دله دیگه میترسم نخرم یاد دخترم همسایمون بیوفتم که داره😂 حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️