2777
2789
عنوان

مامان دختری که قراره زن داداشم بشه زنگ زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 4756 بازدید | 126 پست
هموووونبعد بهش گفته زندگی برادرت برات بی اهمیتهحالا فردا اگه اسی بهشون بگه بالای چشم تون ابرومیگن وا ...

دقیقا اونجایی ک دختره میخواسته حق تصنیف بگیره یا کل جهیزیه زو دادن پسر بگیره، تنهایی تصمیم گرفتن و خانواده شو دخالت ندادن

حالا سر همچین مسئله ای میگه زندگی برادرت برات مهم نیست

بنظرم ک مادر زنه خیلی فتنه س

اتفاقا من حقو کامل کامل به مامانه میدمبچه خودمم بود زنگ میزدم منتها ن به خواهر طرف به مادر با پدرم ب ...

بهترین کارو کردین

ایتجا یه عده ادم بی تجربه یا کم سن و سال و یا کوته فکر ریخته سریع انگ فتنه گری و حیله گری میچسبونن به ادم

واقعا بچه مسئله مهمیه نمیتونن الان قبول کنن فردا روزی بزنن زیر همه چیز پس جنگ اول به از صلح اخره باید راجعش صحبت کنن

ولی شما بهترین کار رو کردین

کارشون درست نبود تماس رو باید با بزرگترش برقرار میکردن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا به نظر من زنه راست میگه هر چند از اول نباید قبول میکردنمن تا حالا اصلااااااا ندیدم چقدر عجیب و ...

مشکل ؟ 

خب دلش بچه نمیخواد

درست و غلطشم من نمیتونم تشخیص بدم  ، بنظر من اصلا بمن ربطی نداره خصوصیه این موضوع

هزارتا اگر و شاید هست ، من اصلا نمیگم مامان دختر خانم حق نداره فقط میگم من نمیتونم بشینم پیش ی مرد گنده بگم خب عزیزم بچه بیار خیلیم خوبه ، چون یکی بخودم اینو میگفت واکنشم در بهترین حالت این یود که بزار خودم تصمیم بگیرم

مامان دوتا گل پسر

بهترین کارو کردینایتجا یه عده ادم بی تجربه یا کم سن و سال و یا کوته فکر ریخته سریع انگ فتنه گری و حی ...

منم میگم مثل شما دقیقا بچه داشتن و تعدادش خیلی مهمتر از اینه که ی روز تلفن برداری به خواهر دامادت زنگ بزنی بگی ما بچه دلمون خواست یهو، منم شدیدا دوست دارم بچه داداشمو ببینم اما نمیتونم لحظه ای مسئولیت و شب بیداری و خرج و مخارج و …. تقبل کنم پس اجازه ای برای دخالت ندارم

مامان دوتا گل پسر

مشکل ؟ خب دلش بچه نمیخواددرست و غلطشم من نمیتونم تشخیص بدم ، بنظر من اصلا بمن ربطی نداره خصوصیه این ...

ببخشید عزیزم ناراحت نشیا احساس میکنم برادرت روابط خودتون رو دیده از بچه بدش اومده انقدر بی تفاوت عادی نیست

والا من جای مادرش بودم همین حرکت تو باعث میشد کلا بهم بزنم

به من یکی بگه برادرت اینجور گفته نابود میشم من

چرا یه مرد این حرفو باید بزنه آخه

طرف میبینی اعتیاد داده هزارتا مشکل داره ۳ ۴ تا بچه میاره

به مادرا بگو البته اگه کاری میکنه  

دقیقا اونجایی ک دختره میخواسته حق تصنیف بگیره یا کل جهیزیه زو دادن پسر بگیره، تنهایی تصمیم گرفتن و خ ...

نمیدونم والا با این شرط و شروطش مارو انداخت تو هچل😅

من خودم مادرم عزیزم نمیتونم درکش نکنم واقعا 

نگرانه زندگی بچشه و حق داره 

ولی میتونست زودتر بگه نزدیک سی ساله داداشمو میشناسم دیگه یچیزایی دستمه واقعا کسی نیست که نظر اطرافیان خیلی روش تاثیر بزاره ،شاید باورت نشه ما دومین بار که میخواستیم بریم خونه دختر خانم  اول هفته رفتیم، بابا و مامانم گفتن پنجشنبه بریم اخر هفته باشه فرداش کنار هم باشیم، داداشم گفت اخه مبینا لباس خریده و ذوق داره یکشنبه رفتیم، خلاصه میگم همچین مردی نظر زنش رو‌گوش میده اونم اولللل خوش خوشان نامزدی یا حرف خواهرش 😂😅😅😅 فکرشم برام خنده داره 

مامان دوتا گل پسر

ببخشید عزیزم ناراحت نشیا احساس میکنم برادرت روابط خودتون رو دیده از بچه بدش اومده انقدر بی تفاوت عاد ...

ن ناراحت نمیشم

روابطمون خیلی خوبه اتفاقا ، ی خواهر و برادریم تو دنیا و پشت هم 

عاشق بچهای منم هست اتفاقا

بی تفاوت نیستم فقط خودم رو عالم دهر فرض نمیکنم فقط

من شخصیت داداشمو در حد خانواده و در خد داداش میشناسم ن کمتر ن بیشتر ،  شاید میخواد با زنش بگرده بخوره بپوشه، شاید تو خودش نمیبینه پدر خوبی باشه، شاید حوصله و اعصابشو نداره، شاید فک میکنه نمیتونه بچه رو تامین کنه

و هزاران اگه و شاید دیگ

اینا شرایط قبل ازدواجه درست غلط خوب و بد عرف غیر عرف من ضامن شروط داداشم نیستم که

مامان دوتا گل پسر

نمیدونم والا با این شرط و شروطش مارو انداخت تو هچل😅من خودم مادرم عزیزم نمیتونم درکش نکنم واقعا نگرا ...

کلا خانواده شما خیلی خوب برخورد کردن

ایشالا برادرتون هم خوشبخت بشن

من حس می‌کنم مادر این خانوم اول شرایط برادر شما رو پسندیده با خودش گفته حالا بعدا بهشون فشار میاریم بچه دار هم میشن😅

البته شاید هم آدم خوبی باشه به این زودی ک معلوم نمیشه

بهترین کارو کردینایتجا یه عده ادم بی تجربه یا کم سن و سال و یا کوته فکر ریخته سریع انگ فتنه گری و حی ...

کسی نگفت بچه مساله مهمی نیست

خود شما هم میگید جنگ اول، نه که همه شرط و شروط رو گذاشتن و بریدن و دوختن و هرچی به نفع شون بوده گرفتن؛ حالا یهو می خوان بزنن زیرش

بعدم اومدن از احساسات خواهرانه ایشون استفاده کنن برای رسیدن به هدفشون

این اگه بدجنسی و فتنه گری نیست پس چیه؟

کسی نگفت بچه مساله مهمی نیستخود شما هم میگید جنگ اول، نه که همه شرط و شروط رو گذاشتن و بریدن و دوختن ...

عزیز تا حالا نشده راجع مسئله مهم دو دل بشین؟

بنظرم کاری که کاربرا میکنن حیله و فتنه گری بین دو خانوادست

وگرنه من کاملا به مادر عروس حق میدم نسبت به این موضوع واکنش نشون بدن

اگه خانواده درجه یک تو این موضوع نظر ندن کی نظر بده؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

عزیز تا حالا نشده راجع مسئله مهم دو دل بشین؟بنظرم کاری که کاربرا میکنن حیله و فتنه گری بین دو خانواد ...

با احترام به نظر شما

من این رو دودلی نمی دونم

به قول خودتون انقدددددر این مساله مهمه، که اصلا اگه مادر و دختر از اول واقعا پذیرفته بودند جای تعجب داره! بعد حالا یه فامیل دیده بچه دار شده دلشون خواسته؟! چی فرض کردن داماد رو؟! حالا دخترو میگیم جوگیر بوده و عاشق شده!مادر چی؟!

شما به خودت بیان چنین شرطی رو مطرح کنن از اول چه رفتاری می کنی؟

اتفاقا چه بهتر که تکلیف چنین مسائلی از اول مشخص بشه و اسمش رو آگاهی میذارم نه حیله و فتنه گری

تجربه من نشون داده که آدمایی که تو ازدواج از اول زیر شرط و شروطشون می زنن اصلا ازدواج شون بخیر و خوشی پیش نمیره

خیلی مواردش رو دیدم

شما احتمالا نداشتید موردش رو دور و برتون

مشارکت ن معاشرت

شما خیلی شخصیت درستی دارید.  معلومه خونوادگی آدم چیز فهم و با اصالت هستید. طبق جوابی ک دادید پیش برید ک واقعا بچه آوردن و نیاوردن یه مسئله بشدت خصوصیه.. زرنگم خودشونن ک کل جهازو انداختن گردن داداشت.. مهریه رو تعداد کم کردن.. اصن مگه مهریه یک میلیارد سکه باشه یا 10 عدد سکه باشه کی گرفته کی داده؟؟؟ اصن مهریه توو طلاق چه سودی داره !!! مهریه فقط یه رسم موچ و مضحکیه بین بزرگترها... واقعا اینا زرنگن.. در حالی ک از اینور با هزینه یک جهاز معمولی یه تومن جلو زدن نقد... تمامی حق و حقوقم ک از اولش گرفتن.. تنصف اموال. حق مسکن. حضانت بچه.. حق طلاق.. خب دیگه چی بهتر از این!!! راجب ریز و درشت مسائل بریدن و دوختن خودشون.. اونوقت راجب پشیمانی در مورد بچه آوردن نمیتونن راحت چک و چونشونو بزنن؟؟

اسی هزار بارم از شخصیتت تعریف کنم باز کم گفتم..واقعا احسنت ب ذات درستت... تربیت مادرت و خودت و خونوادت ایده آله.. خدا زیادتون کنه ک 90% زندگی زوجین رو خانواده ها بهم میریزن... الهی ایران پر از شخصیت شما بشه...