2777
2789
عنوان

نامه خودکشیم همین الان💔یک ساعته خیره شدم به قرص ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8499 بازدید | 320 پست

خیلیا همه ی اینا رو دارن تازه مریضی سختم دارن ،مریض داری هم میکنن    خیلیا حتی چشم ندارن که صفحه ی گوشیا ببین و بدبختیاشونو بنویسن   از تو و من بدبخترم هست   خوشبخترم هست   سختیا تو رو نمیکشه   قوی ترت میکنه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم باید معنادار بمیره نه اینجوری برای هیچی!هیچ کس نمیفهمه و حتی براش هم مهم نیست!بنظرم از اول شروع کن با ساختن همه چی یواش یواش ولی قشنگ و یا حوصله

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

به عنوان کسی که بهترین و صمیمی ترین دوستم خودکشی کرد و تو بغل خودم جون داد، فقط اینو میگم که بخاطر اطرافیانت نکن...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

خدا بهت صبر بده

اینا چند تاش بود.اکه بدونی چه روزایی رو گذروندیم...فکرشو بکن 13سال خودش یه عمره قرار خواستگاری گذاشته بودیم میخواستم برم لباس بخرم کاملا اتفاقی فهمیدم بهم خیانت کرده می‌تونستم بمونم و خودمو بزنم به اون راه ولی میدونی چیکار کردم؟پا گذاشتم رو قلبم و مثل سگ ولش کردم .شبا از شدت گریه خودمو گاز می‌گرفتم کسی صدامو نشنوه ولی به مرور زمان گذشت الان خدا روشکر کسی اومده تو زندگیم که چند تا تاپیک در موردش زدم یه عده گفتن فیکی مگه میشه آدم اینقدر خوب باشه؟

مدرسه ها مگه باز نشده این اینجا چیکار میکنه؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

عرضه شو داری زندگی کن 

زندگی برای همه ی ما سخت بوده 

مثلا خدای نکرده خودتو کشتی و نمردی و فلج شدی اونوقت اطرافیانت باید تورو تروخشک کنن بدبخت میشن

یااینکه اون دنیا راست باشه باید در عذاب باشی و زجر بکشی 

آدم باید معنادار بمیره نه اینجوری برای هیچی!هیچ کس نمیفهمه و حتی براش هم مهم نیست!بنظرم از اول شروع ...

چجوری بسازم ولی اونقدر جنگیدم و خستم وقتی هر بار بلند شدم ولی شکست خوردم 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الهی بگردم💔هممون یه زمانایی فقط به تموم کردن زندگیمون فکر میکنیم،تو الان به قرصا خیره شدی من یه زمانی یک روز کامل به طنا.ب دار خیره شدم

ولی تصمیم درستی گرفتم و انجامش ندادم،شایدم درست نبود،نمیدونم

ولی همیشه این پس ذهنم که شرایط تغییر میکنه،یهو دیدی تو یکروز زندگیت عوض شد

اینا رو گفتم که بدونی خیلیامون تو همچین شرایطی هستم متاسفانه

قوی بمون

الانم چندروز بیخیال همه چی باش ،بزار یکم فکرت آروم بشه،بعدشم تصمیمای دیگه بگیر

قوی بمون