2777
2789
عنوان

چجوری وقتتون رو میگذرونین کسانی که شاغل نیستین

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 21 پست
ولی کلا یه زبان جدید یا یه حرفه جدید یاد بگیر خودت ماست و ترشی و ایناتو درست کن حتی بتونی خودت خیاطی ...

امروز داشتم به زبان فکر میکردم 

اگر خونه ی خودم بودم قطعا انقد بهم سخت نمیگزشت اما خونه ی پدرومادرم هستم و مامانم خانوم خونه ست و خیلی از کاراشو دوست داره خودش انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون چرخی ک گفتین چقدره قیمتش؟ یعنی با حدود ۳۵ تومن میتونم خیاطی رو شروع کنم؟

مدل با مدل فرق داره ولی دست دوم تو دیوار خیلی هست 

ژانومه فک کنم از ۲۰ تومن باشه 

راسته از ۳۰ تومنه 

ولی خاستی شروع کنی اول برو کلاس استادت راهنماییت میکنه 

ولی چیزی نیس که پشیمونی ییاره بدرد نخوره

بیاری که دبگه عالیه چنان هیجان داره که نگو😂😂 فکر کردم دو سه ماهه خونتی .

😂😂 ن عزیزم دو ماهه عقد کردم‌

شوهرم خیلی سرکاره از صیح‌میره تا ۸ و ۹ شب و خیلی‌کم پیش میاد وقت داشته باشه خیلی عم بهش غر میزنم‌ولی خب چیکار کنم دیگه اونم‌شرایط کارش همینه

😂😂 ن عزیزم دو ماهه عقد کردم‌شوهرم خیلی سرکاره از صیح‌میره تا ۸ و ۹ شب و خیلی‌کم پیش میاد وقت داشته ...

وای نگو یاد خودم افتادم تو پیک کاریش عقد کردیم ۶ و نیم صبح میرفت ۱۲ و نیم شب میومد باورت میشه؟؟ قشنگ خل میشدم از انتظاررررر

وای نگو یاد خودم افتادم تو پیک کاریش عقد کردیم ۶ و نیم صبح میرفت ۱۲ و نیم شب میومد باورت میشه؟؟ قشنگ ...

خیلی ناراحت کننده است و خصوصا اگر بخای همه ش فکز کنی بقیه خیلی دوران عقد بهشون خوش میگزشته و تویی ک خیلی تنهایی 

نمیدونم درست یا غلط ولی احساس میکنم بعد ازدواج‌تنهاتر شدم و هوا ک تاریک میشه دوس دارم‌گریه کنم