2777
2789
عنوان

ترا خدا بگین گناه کردم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 63 پست
مگه لباسهاشو میخواست تو خونه اون بذاره ؟!

بچه خواهرم به سگ جلو خونه شون همیشه غذا میداد الان قارچ گرفته هر دکتری میره خوب نمیشه 

سگ کچلی داشت بچه بیچاره خواهرم گرفته بخاطر این خواهرم ترسید وگرنه خواهرم از من بیشتر مشتاق کمک به گربه ها بود

بچه خواهرم به سگ جلو خونه شون همیشه غذا میداد الان قارچ گرفته هر دکتری میره خوب نمیشه سگ کچلی داشت ب ...

اینا همش بهانه است الان میشه گنجشک و کلاغ و بقیه گربه ها رو محدود کنی نیان؟! 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهرم به سگ جلو خونه شون همیشه غذا میداد الان قارچ گرفته هر دکتری میره خوب نمیشه سگ کچلی داشت ب ...

ولش کن عزیزم شما حق داشتید بخاطر بلا که سر اون خواهرت اومد ترسیدین . انقدر خودتو شماتت نکن 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

خرافات... بیماری هایی که از گربه به ادم منتقل میشه یک هزارم بیماری هایی نیست اون بچه از بقیه ادمای اطرافش میگیره! 

همون قارچی هم که میگید از سگ گرفته شاید بیماری های مشترک بیشتری به نسبت گربه داشته باشه اما از کجا معلوم از سگ گرفته ؟ 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

کارت درست نبوده دیگه هم بیخیال نمیشه جبرانش کرد دیگه از این کارها نکن

من که کاریشون نداشتم فقط جاشون برداشتم که برم تازه دیدم یکی شون بچه هست نمیره دیگه بیخیال شدم خودشون چند روز بعد رفتن 

چون سگ کچلی داشت

الان خواهر شما کچل شد؟ 

میگم خرافات یعنی همین دیگه هیچ نوع کچلی ربطی به بیماری نداره که انتقال پیدا کنه! چه در اسلام که هیچ در مورد گربه اصلا خوبشو گفتن چه خارجیا که با گربه زندگی میکنن طول عمر بالاتر و مرض کمتری دارن 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

الان خواهر شما کچل شد؟ میگم خرافات یعنی همین دیگه هیچ نوع کچلی ربطی به بیماری نداره که انتقال پیدا ک ...

اونایی که دارن حق رو بهش میدن یک سری کاربر مذهبی که با وجود گربه و سگ مشکل دارن ....

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

اونایی که دارن حق رو بهش میدن یک سری کاربر مذهبی که با وجود گربه و سگ مشکل دارن ....

آخه بدبختی درسته اسلام گفته سگ نه نجس خب باشه ولی اینجا اصلا بحث سگ نیست بحث گربه هست که توصیه هم شده