2777
2789
عنوان

شما چند روز یه بار میرید بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 67 پست
چقدر عین منی..میگن افسردگی میاره توخونه موندن ولی بنظرم حال ادم بهتره ..شاام راضی ؟بچه داری یانهمن ف ...

من از هفته قبل خونه بابام هم نرفتم ی کوچه فاصله داریم

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

چقدر عین منی..میگن افسردگی میاره توخونه موندن ولی بنظرم حال ادم بهتره ..شاام راضی ؟بچه داری یانهمن ف ...

راستش بارداری ناخواسته داشتم سقط کردم الان نمی‌خواستم واقعا ملی برنامه دارم زندگیم تازه واسه خودم شروع شده هیچ لذتی نبردم از زندگی تازه می‌خوام چندتا سفر درست حسابی برم 

راضیم 

تا الان فکر خانواده بودم حالا نوبت خودمه یکم نفس بکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچت عشق میکنی تو خونه حسابیولی بچت بزرگ بشه دیگه مجبوری بری بیرون ببری پارک اینور اونور

دقییقا عروسک بازیه فقط😂😍

بزرگم بشه ایشالا میریم اتفاقا بیرونم دوس دارم فقط خانوادگی بریم قبل بچمم فقط باشوهرم میرفتیم مسافرت دونفری بیشتر خوش میگذشت تا یکی دوبار ک بادوست و مادرشوهر اینا رفتیم..

خونه بابام ومادرشوهرمم مجبوریه هفته یبار دوهفته یبار بایدد بریم ک ناراحت نشن بالاخره بزرگترمونن وگرنه همونجام نمیرفتم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم خیلی دوسش دارم داشتم باهاش بازی می‌کردم یهو چنگم زد آخه حس کردم ناخون ش رفت زیر پوستم ، عمیقه یک ...

اشکال نداره من بدتراشم شده 

خوب بشورش با آب و صابون چند دیقه خشکش کن هیچی نمیشه نگران نباش