2777
2789
عنوان

غافلگیری بدون مناسبت

1941 بازدید | 22 پست

سلام بچه‌ها میخوام شوهرمو بدون مناسبت غافلگیر کنم یه کاری کنم که بهش خوشبگذره و حال و هواش عوض بشه آخه کارش طوریه که خیلی فشار عصبی روشه خیلی خیلی اذیت میشه به روی ما هم نمیاره ولی چند مدت یه بار انگار افسردگی میگیره شبا خوابش نمیبره همش بیقراره سر موضوعای الکی کلی ناراحت میشه خلاصه که خیلی دلم براش میسوزه وقتیم که اینطوری میشه من تا حد مرگ ناراحت و بیقرار تر از اون میشم یه بار وقتی حامله بودم اینطوری شد یه بارم دیشب که از دست شیطونی های دخترم ناراحت شد، خیلی میترسم مثل دفعه قبل شده باشه اون دفعه دو سه ماه طول کشید نمیدونین چی کشیدم با اون وضعم،تو رو خدا اگه کسی شرایط کار شوهرش اینجوریه و راهکاری داره بگه، کلا بگین اگه بخواین شوهرتونو خوشحال کنین تا حالش خوب بشه چه کارایی میکنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین مشکل دارم اما مدیریت کردم.تنها خودت با حرف زدن بهش میتونی کمک کنی.غذاهای مورد علاقشو درست ک ...

چجوری باهاش حرف زدی؟ من هرچی میگم میگه نمیدونم چمه خودم خوب میشم و از این حرفا یعنی هرکار میخوام بکنم یه جوری راهشو میبنده وگرنه دوسدارم بشینه از ناراحتیاش و مشکلش و ترس هاش بگه ولی هرچی من میگم میگه نه نمیشه نمیخواد نمیدونم..... بخدا اینجور وقتا فکر میکنم من نقشم تو این زندگی فقط کلفتی و بچه بزرگ کردنه، آخه اینجور وقتا اگه زن و شوهر به درد هم نخورن پس کی میخوان برا هم کاری کنن😭😭😭

ی دسته گل شیک براش بگیر بفرست محل کارش کلی سوپرایزمیشه کاری که امروز مابامامانمون کردیم

همکاراش خیلی بی جنبن محیطشون اداری نیست کارخونن، همه مسخرش میکنن وگرنه عالی ترین کاریه میشه کرد من که خیلی دوس دارم اینو

کارهایی که دوست داره رو انجام بده  یا شرایطو فراهم کن که از کارهایی که دوست داره لذت ببره 

مثه فوتبال ، دیدن فیلم، خریدن کادو ، حتی جمله های  محبت آمیز و مثبت شما هم میتونه تاثیر گذار باشه

با دوستان یا اقوامی که خوشش میاد قرار بزارین  پیک نیک برین 

در صورت تمایل و بودن شرایط یه مسافرت  دو سع روزه برین آب و هوایی عوض کنه

کلا از هر چی که میبینی حالشو خوب میکنه دریغ نکن 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
همکاراش خیلی بی جنبن محیطشون اداری نیست کارخونن، همه مسخرش میکنن وگرنه عالی ترین کاریه میشه کرد من ک ...

چه همکارهایی بدی. ببین با دیدن کی خوشحال میشه اونها راشب دعوت کن و ی مهمونی کوچیک بگیر

چجوری باهاش حرف زدی؟ من هرچی میگم میگه نمیدونم چمه خودم خوب میشم و از این حرفا یعنی هرکار میخوام بکن ...

همسر منم اینجوری بود اوایل .این یعنی اوج ناراحتی شما دیگه ازش نپرس چی شده بزار خودش هر وقت آمادگی داشت حرف بزنه فقط بیشتر بهت محبت کن شوخی کن باهاش غذاهایی که دوس داره براش درست کن .بغلش کن موقع خواب.اگه زیاد بهت محل نداد ناراحت نشو بهت زمان بده همچی درست میشه

همسر منم اینجوری بود اوایل .این یعنی اوج ناراحتی شما دیگه ازش نپرس چی شده بزار خودش هر وقت آمادگی دا ...

راست میگی من یکم کم تحملم هستم بخصوص رو ناراحتی شوهرم اصلا نمیتونم ببینم ناراحت و غمگینه، کلا آدم منفی نگری هم هستم همش فکر میکنم اگه افسردگی حاد بگیره اگه خوب نشه اگه....... هزارتا فکر بد میاد سرم برا همین طاقتم کمتر میشه حالا انشاءالله که مثل دفعه قبل نشده باشه که خیلی صبوری میخواد😭😭😭دوسدارم زود بعدازظهر بشه بیاد خونه ببینم حالش چجوریه😥شوهر شما برا خودش تفریح و چیزی داشت در کنار کارش؟