2777
2789
عنوان

اذانه دریچه های آسمان بازه دعا کن💙

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 39 پست
خدانکنه عزیزم😔🫂

قربونت برم...

آدم ناامید فقط تنش زنده است..

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناامیدی کار شیطانه برات صلوات میفرستم

ممنونم عزیزم کاش خدا به ماهم نگاه کنه...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
میفهممت اونقدرمنم حالم بد ناامیدشدم الهی خدا کمکمون کنه🤲🏻

چی بگم عزیزم... ایشالا😔

چی بگم عزیزم... ایشالا😔

فردا روزی ک عقدکردیم میشه دوسال و، ۹ماه ویهویی رفت درگیردادگاهیم اینقدرمسئله پشت هم دارم دق میکنم چرااینطوری شد

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

فردا روزی ک عقدکردیم میشه دوسال و، ۹ماه ویهویی رفت درگیردادگاهیم اینقدرمسئله پشت هم دارم دق میکنم چر ...

🥺🥺🥺🥺چرا اخه

خواهش میکنم برای منم دعا کنید انشالله که همتون به مراد دلتون برسید🌹

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

دارم دق میکنم ازبی مسئولیتی ورفیق بازیاش ک کشید ب خیانت واعتیاد

خب پس واقعا لیاقت نداره...

کسی که خیانت کرده قابل بخشش نیست و بی ارزش تر از اونه که لحظه ای غصشو بخوری...

الهی خدا به دلت آرامش بده عزیزم

می‌کنه شک نکن ما صبرمون کم هست به وقتش و زمانش در رحمتش باز میشه بسپار به خودش

چی بگم... کاش اینجوری باشه مرسی عزیزم

فردا روزی ک عقدکردیم میشه دوسال و، ۹ماه ویهویی رفت درگیردادگاهیم اینقدرمسئله پشت هم دارم دق میکنم چر ...

ای وای چه شباهتی منم فردا سالگرد ازواجمه و شوهرم ول کرده رفته ولی هنوز امید دارم

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

قربونت برم مهربونم..حقیقتش کاملا ناامیدم...

متوجه هستم گاهی آدم میگه کاش بمیرم. خودم هم پیش اومده گفتم... ولی هم چنان یه رگه های امید تو همون ناامیدی رقم میخوره. انشالله زودتر برای شما. منم الان تو یه شرایط بین زمین و هوام و یه جور دندون به جگرمه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

امیدوارم اگر به صلاحه بهم برگردید اگر نه بهتر برات رقم بخوره. خیلی بهتر

طرفدار حق و عقلانیت💙