2777
2789
منتظر نمون ، پیام بده بگو تکلیف رابطه چیه ؟

خیلی هم دلتنگشم،،، دفعه قبلی بینمون ۲۴ روز فاصله و دوری بود که من با فرستادن ریلز پیشقدم شدم بعدش زنگ زد.

الان چیکار کنم دوباره ریلز بفرستم؟ پیشقدم شم؟ نمیدونم بخدا

غرورم نمیذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم دلتنگشم،،، دفعه قبلی بینمون ۲۴ روز فاصله و دوری بود که من با فرستادن ریلز پیشقدم شدم بعدش زن ...

بنظرم اون شما رو دوست نداره ، ببخشید رک میگم

چون باید یه سراغی چیزی بگیره و هر روز پیگیر باشه

بنظرم اون شما رو دوست نداره ، ببخشید رک میگمچون باید یه سراغی چیزی بگیره و هر روز پیگیر باشه

همش با استوری و لایک کردن ریلزای غمگین و دلتنگی چراغ سبز میداد ، مثلا استوری میذاشتم در جواب استوری من استوری میذاشت مغروره منتظره من پیشقدم شم برم سمتش ولی خودش هیچ تلاشی نکنه غرورشو زیرپا نذاره منم خیلی دوسش دارم 😔

خیلی هم دلتنگشم،،، دفعه قبلی بینمون ۲۴ روز فاصله و دوری بود که من با فرستادن ریلز پیشقدم شدم بعدش زن ...

غرور رو بزار کنار تکلیف رابطه رو مشخص کنید ، برعکس بقیه ی دخترها من همیشه دوست دارم مستقیم صحبت کنم با طرف نه با بیو و استوری و...... .

الکی نشستی پای رابطه ی که اصلا معلوم نیست آینده دار یا نه حداقل با روشن کردن تکلیف رابطه ، شانس های بعدی رو خراب نکن .

اگه تعیین بشه تکلیف رابطه فردا شما رو کنار هر پسری دید دیگه استرس نداری چون تعهدی بینتون دیگه نیست که براش چیزی توضیح بدی 

همش با استوری و لایک کردن ریلزای غمگین و دلتنگی چراغ سبز میداد ، مثلا استوری میذاشتم در جواب استوری ...

ببین یه چند تا لایک کردن و اینا دلیل نیست که کسی کسی رو دوست داره

مهم اینه که تو عمل نشون بده که متاسفانه نشون نمیده

خواهرم بنظرم اون شما رو دوست نداره

انقدر استوری غمگین گذاشت پیشقدم شدم استوری شاد لایک میکرد و اون تایمی که در ارتباط بودیم دیگه چیز غمگین نمیذاشت وقتی دوباره بینمون فاصله افتاد دوباره غمگین شد

انقدر استوری غمگین گذاشت پیشقدم شدم استوری شاد لایک میکرد و اون تایمی که در ارتباط بودیم دیگه چیز غم ...

خب بهش بگو وقتی که پیام نمیدی دلیل نیست که دوسش نداری

بگو همش که نباید تو پیش قدم بشی

خب بهش بگو وقتی که پیام نمیدی دلیل نیست که دوسش نداریبگو همش که نباید تو پیش قدم بشی

بهش پیام بدم بگم فلانی یه سوال دارم ازت

وقتی گفت چه سوالی، بگم تکلیف رابطه ی منو تو چیه؟