2777
2789
هر پسری شرایط خودشو داره من ابنکارو نمیکنم چون این وسط رابطه عاطفی یک طرفه بوجود میاد و حس افسردگی و ...

اگه بهش بگم میتونیم به عنوان رفیق و دوست معمولی همو ببینیم و با هم وقت بگذرونیم ولی تو رفاقت هم حدومرزایی هست.

به غرورش ضربه میخوره یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهش بگم میتونیم به عنوان رفیق و دوست معمولی همو ببینیم و با هم وقت بگذرونیم ولی تو رفاقت هم حدوم ...

ن ضربه ای نمیخوره ولی اخر همین دوست معمولی بودن هم ب دوستی عاطفی ختم مبشه. 

وقتی دلتون با طرف نیست با دلیل بهش بگین نزارید عذاب بکشه 

حداقل اینطوری تکلیفشو میدونه

استندبایِ حاجی🙌🏼

بله

قرار بود همو ببینیم

گفت هر جا خودت بگی یه جای خلوت باشه تنها باشیم بهتره

گفتم نمیخواد بیخیال

گفت چرا نمیخواد ؟ گفتم چون دوس ندارم جای خلوت برم که تنها باشیم ،،، گفت بخاطر خودت گفتم که کسی نبینه نشناسه

گفتم اها، خب میتونی بیای دنبالم؟

خب اگه بیاد دنبالمم بازم تو ماشین جای خلوتیه که تنهاییم 😐

به نظرت این حرفم متناقض نبود؟ 😐

یعنی به عنوان رفیق کنارش نمیمونن تا وقتیکه دلشو بدست بیارن؟

خب اگه از اول بگی فعلا چند ماه آشنا بشیم تا همدیگر رو بشناسیم خوشحال می شند ولی به عنوان رفیق بعید میدونم

قرار بود همو ببینیمگفت هر جا خودت بگی یه جای خلوت باشه تنها باشیم بهترهگفتم نمیخواد بیخیالگفت چرا نم ...

البته خواهرم یه چیز مهم

با اینکه خودم پسرم ولی اینو میگم ، رفتن بیرون با ماشین پسر خیلی خطرناکه ، بنظرم این کارو نکنی بهتره

البته خواهرم یه چیز مهمبا اینکه خودم پسرم ولی اینو میگم ، رفتن بیرون با ماشین پسر خیلی خطرناکه ، بنظ ...

قبلا همکار بودیم.

به نظرت این حرفم خیلی متناقض و ضایه بود که گفتم نمیخوام جای خلوت بریم تنها باشیم و بعد گفتم میتونی بیای دنبالم؟

😐

خب اگه از اول بگی فعلا چند ماه آشنا بشیم تا همدیگر رو بشناسیم خوشحال می شند ولی به عنوان رفیق بعید م ...

نمیدونم،،، تازه یه رابطه نیمه تموم دارم که بلاتکلیفیم دوس ندارم فعلا با کسی آشنا شم.

نمیدونم،،، تازه یه رابطه نیمه تموم دارم که بلاتکلیفیم دوس ندارم فعلا با کسی آشنا شم.

خب کسی اجبار نکرده ، اول تکلیف اولی رو مشخص کن یه مدت به خودت استراحت بده .

ولی امید الکی حتی به عنوان رفیق به کسی دادند گناه چون شما هنوز عاشق یکی دیگه ای